1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2016 13:27

Ο Μάριος Γκιούρδας «Στο Φιλέ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports είναι σήμερα Τρίτη 20/12 ο Μάριος Γκούρδας, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χώρο του βόλεϊ.

Αναλυτικά: 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα.

Η εκπομπή και ο αγώνας βόλεϊ (#LoveVolleyball) θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports1HD η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών και μεγάλη δόξα του παρελθόντος, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χώρο του βόλεϊ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τη μετάδοση από το Novasports3HD, του αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ