1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2016 11:06

Εγκρίθηκε η επισκευή του «Σπιτιού του Βόλεϊ»

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η προγραμματική σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παιανίας για την επισκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου της Παιανίας «Το Σπίτι του Βόλεϊ».
Το ποσό που θα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής για το συγκεκριμένο έργο ανέρχεται στις 500.000 ευρώ και μετά την ολοκλήρωση του ο Δήμος Παιανίας θα έχει την ευθύνη για την συντήρηση και τη φύλαξη του χώρου.

Επίσης συστήθηκε επιτροπή παρακολούθησης για την καλή εξέλιξη του έργου την οποία αποτελούν οι κ.κ. Σπύρος Πάντζας και ένας άνθρωπος του αθλήματος ο πρόεδρος το ΑΟ Μαρκοπούλου, Πάρις Ευαγγελίου.

Στην τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πάρις Ευαγγελίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η επισκευή και η ανακατασκευή του ‘Σπιτιού του Βόλεϊ’ είναι απαραίτητη για τη λειτουργία των Εθνικών ομάδων, διότι ένα στολίδι για τα διεθνή δεδομένα του βόλεϊ είναι αμαρτία να μένει αναξιοποίητο και ανεκμετάλλευτο τόσα χρόνια. Κι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ τη στέγη που πραγματικά τους αξίζει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ