1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2016 18:41

Χάλκινοι οι Μεθενίτη, Σπανού και Βολουδάκης, Καπίρης

Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley 2016, που ρίχνει σήμερα, Κυριακή, την «αυλαία» του στο «Sailing the Club» στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα, κατέκτησαν στις γυναίκες οι Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού και στους άνδρες οι Χρήστος Βολουδάκης και Θωμάς Καπίρης!
Στον μικρό τελικό οι Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-16) των Μάρθα Κούρδογλου και Βάσω Ματιάδη, και κρέμασαν στο στήθος τους το χάλκινο μετάλλιο. Λίγη ώρα αργότερα οι Χρήστος Βολουδάκης και Θωμάς Καπίρης πανηγύρισαν την νίκη με 2-0 (21-14, 21-17) κόντρα στους μαχητικούς, Σταύρο Βλαχάκη και Θεόφιλο Τσολάκο στον μικρό τελικό του κυρίως ταμπλό των Finals του Πανελληνίου σιρκουί.

Μεθενίτη: «Θα επιστρέψουμε καλύτερες»!
Η Πηγιάννα Μεθενίτη, μιλώντας στο volleyball.gr υπογράμμισε: «Για τρεις μήνες δουλειάς, είμαστε πολύ ευχαριστημένες τόσο από την πορεία μας στα εγχώρια τουρνουά όσο και από τα διεθνή, όπου και συμμετείχαμε. Με την Άννα (σ.σ. Σπανού) είμαστε μια νέα ομάδα, και μάλιστα για εκείνη είναι μια μεταβατική χρονιά, καθώς επέστρεψε μετά από 3 χρόνια στην άμμο. Το πρόσιμο είναι θετικό καθώς είχαμε αρκετές επιτυχίες όλο το καλοκαίρι, όπως την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό στην Τουρκία και την κατάκτηση των μεταλλίων, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ενώ και μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο δυνατές. Νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή συμπαίκτριας και είμαι σίγουρη πως θα επιστρέψουμε καλύτερες και θα πρωταγωνιστήσουμε σε τουρνουά εντός αλλά και εκτός συνόρων! Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας, Στάθη Χανδρινό, τον φυσικοθεραπευτή μας, Γιάννη Αγγελάκη, καθώς και τον χορηγό μας, FMF.gr, ενώ εγώ προσωπικά τον εργοφυσιολόγο μου, κ. Γιώργο Σκόλια».

Βολουδάκης: «Ικανοποιημένοι που ανεβήκαμε βάθρο δίπλα στις Εθνικές μας ομάδες»!
Εν συνεχεία ο Χρήστος Βολουδάκης, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, λέγοντας: «Ο στόχος μας ήταν να παίξουμε καλά και να περάσουμε καλά. Με τον Θωμά (σ.σ. Καπίρη) είμαστε φίλοι από τα σχολικά μας χρόνια. Ήταν δύσκολη η πορεία μας μέχρι εδώ. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας, Θεόφιλο Τσολάκο και Σταύρο Βλαχάκη. Φαινομενικά φάνηκε ότι ήταν μια εύκολη νίκη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα ντέρμπι, με πολύ ένταση και μεγάλες φάσεις! Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και συμπαίκτη μου Θωμά για την πορεία μας στα φετινά τουρνουά Masters. Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να ανεβούμε στο βάθρο, μαζί με τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν την χώρα μας. Ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε γίνει εάν δεν είχαμε στο πλευρό μας τους χορηγούς μας, Ηλεκτροδυναμική Νικολινάκος, Sports performances».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ