1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2016 12:39

Καλμαζίδης: «Δεν αντεχόταν η κατάσταση»

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω. Δεν με ικανοποιούσε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας και προτίμησα να φύγω πάρα τo γεγονός ότι είχαν δεθεί με την ομάδα» δήλωσε στo Novasports.gr ο Γιάννης Καλμαζίδης και πρόσθεσε:

«Δεν αντεχόταν αυτή η κατάσταση. Παλεύαμε καθημερινά να λύσουμε προβλήματα και φτάσαμε στα όρια μας. Κάναμε υπομονή αλλά κανείς δεν μας έδινε σημασία και αξία.  Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα γιατί και ταλέντο έχει και μέλλον».

Για την ταυτόχρονη παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τον οποίο και προτίμησε ο Καλμαζίδης είπε «Αυτή είναι η εύκολη δικαιολογία. Πολλοί προπονητές στην Ευρώπη μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία. Βρίσκουν όμως τρόπο να  συνεργαστούν».

5 σχόλια

  • Comment Link Αντικειμενικος Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 10:34 posted by Αντικειμενικος

    ......και συ κυριε Καλμαζιδη τι σχεση εχεις με αυτους τους προπονητες κορυφαια ονοματα της προπονητικης????

  • Comment Link ΑΛΕΞ Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 10:26 posted by ΑΛΕΞ

    Ολη η Θεσσαλονίκη ήξερε εδώ και καιρό ότι ο Καλμαζίδης θα φύγει από την Εθνική μετά το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Οταν ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Κατσαρής του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να του επιτρέψει να λείψει από την προετοιμασία για να τρέχει με τα κοριτσάκια. Ο ΠΑΟΚ τον πληρώνει και στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αφοσιωμένος.
    Βέβαια με τις σημερινές δηλώσεις προσπαθεί να κρατήσει ανοικτή την πόρτα της ΕΟΠΕ και "κλείνει το μάτι" στους Καραμπέτσους. Η Εθνική θα την βγάλει με κανένα υπηρεσιακό, θα αποκλειστεί ούτως ή άλλως και ο δρόμος θα είναι ξανά ανοιχτός για τον "σωτήρα", εφόσον ο ΠΑΟΚ τον στείλει κατά τα Χριστούγεννα.
    Είναι πιθανό αυτό, αφού ο Γιαννάκης έπρεπε να φτιάξει για πρώτη φορά ομάδα μόνος του το καλοκαίρι (μέχρι τώρα αναλάμβανε πάντα στη μέση της χρονιάς) και αυτή τη φορά δεν υπήρχε Ανδρέου, αλλά ο Τσαλόπουλος που δεν έχει ιδέα...

  • Comment Link Λάμπρος Λυπημένος Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 10:25 posted by Λάμπρος Λυπημένος

    Φίλε μου ωραία τα λες και φαίνεται να ξέρεις πράγματα. Γιατί δεν υπογράφεις με το όνομα σου για να γίνεις πιστευτος; Έτσι στον αέρα πολλοί λένε λόγια του αέρα.

  • Comment Link Ethnikara Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 10:25 posted by Ethnikara

    Τωρα το θυμηθηκες? Αχ βρε Γιαννακη.ας μιλησουμε για εσενα λιγακι.να δουμε οσο γυναικειο βολλευ ειδες τα τελευταια 2 χρόνια.μετα αμα θες το συζηταμε.επειδη νομιζεις οτι το καραβι θα βουλιαξει ,πηδάς.έλα ομως που το καραβι δεν θα βουλιαξει και εσυ θα εισαι δια παντως εκτος εθνικων ομαδων.

  • Comment Link drakos Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 09:50 posted by drakos

    Σιγά ρε Γιαννάκη θα κλάψουμε.Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο. Καιπέρυσι η ίδια και χειρότερη ήταν η κατάσταση, αλλά δεν έφυγες γιατί ήσουν άνεργος. Μόλις όμως σου είπε ο ΠΑΟΜ ότι πρέπει να είσαι από την αρχή της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη, θυμήθηκες τα προβλήματα που ήταν και πέρυσι και πρόπερσι, όπως και στην ανδρών.
    Δεν τρώμε κουτόχορτο Γιαννάκη. Τέρμα η διπλοθεσία στους προπονητές.Έτσι την πλήρωσε και η εθνική μπάσκετ με τον Κατσικάρη. Οι ομοσπονδίες για να δίνουν λίγα λεφτά(αν τα δίνουν) στους προπονητές ανακάλυψαν το παρτ ταιμ. Τελείωσε το παραμύθι. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Στη Μεγαλόπολη έχουν να τολένε ότι από τα αποδυτήρια της εθνικής έκλεινες παίκτες για τον ΠΑΟΚ. Και καλά έκανες.
    Μαυρομάτη, Στουραίτη φιλάκια. Διαλύσατε την εθνική γυναικών με τις αστείες επιλογές σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ