1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2016 19:09

O Kαλμαζίδης παράτησε την Εθνική

Ο Γιάννης Καλμαζίδης παράτησε την Εθνική γυναικών για τον ΠΑΟΚ,

αφού τον Σεπτέμβριο έχει υποχρεώσεις και με τις δυο ομάδες. Ανφέρ του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, αλλά και ανοησία της ΕΟΠΕ που εμπιστεύθηκε την Εθνική σε ένα προπονητή που είχε μυαλό και ψυχή στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε 2 πρωταθλήματα.

H Oμοσπονδία δεν τον δέσμευσε στο ξεκίνημα της περιόδου, ότι δεν θα παρατήσει την Εθνική για τον ΠΑΟΚ και μόλις πριν από 10 ημέρες ο Περικλής Μπακοδήμος "ενόχλησε" τον Καλμαζίδη και τον ρώτησε αν έχει προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια πριν από τα προκριματικά του Ευρωβόλει.Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προφασίστηκε οικονομική ασυνέπεια και πήδηξε από το καράβι, προκειμένου να αφοσιωθεί  στον σύλλογο του, που ήταν πάντα προτεραιότητα του.

Απίστευτη γκάφα της ΕΟΠΕ, που ασχολείται μόνο με τις επικείμενες εκλογές, αφού ουδείς δεν σκέφτηκε ότι πέρυσι ο Καλμαζίδης έμεινε μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του επειδή απολύθηκε από τον ΠΑΟΚ και δεν είχε ομάδα!

4 σχόλια

  • Comment Link Παο14 Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 10:49 posted by Παο14

    Καλή αγαπητέ Λεμονιδη ή κριτική αφού αυτή άλλωστε είναι και ή δουλειά σου.Με δεδομένο ότι κανεις εδω και πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του Βόλλευ πες μας λοιπόν ποιος κατά τη γνώμη σου πληρεί τις προϋποθέσεις για την Εθνική γυναικών;Και βέβαια δεν μ'ενδιαφερει αν είναι ή όχι σε ομάδα,αφου το μοντέλο αυτό υπάρχει παντου,αρκει να μην είναι το μοντέλο Καλματζιδη,γιατι ή αλήθεια είναι ότι τέτοιο μπ.....λο δεν έχει τη δυνατότητα να το δημηουργηση κανεις άλλος.

  • Comment Link volleyboy Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 08:11 posted by volleyboy

    Γιατί ρε παιδιά ανησυχείτε; Μήπως θα δώσουν σε κανένα λογαριασμό; Εδώ τη μία μέρα έκαναν στάση εργασίας οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας και η γγα τους κατηγορούσε για ...πτωχευτική εικόνα και την επόμενη [μόλις ο Αχιλλέας έκανε το ραντεβουδάκι με τον Ζακυνθινό , ποιός ξέρει, άραγε, τι είπανε τα παλικάρια] πήρε και συγχαρητήρια από τον ίδιο τον Υπουργό για τη...διαχείριση!
    Για τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας που τους άφησε στα κρύα του λουτρού θα...στεναχωρεθούμε τώρα;
    Στη χώρα της ...φαιδράς πορτοκαλέας [και στον αθλητισμό] αυτά είναι...συνηθισμένα πράγματα!

  • Comment Link Pao29 Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 03:39 posted by Pao29

    Δικαιωθηκα για αλλη μια φορα αλλα καποιοι το απεδιδαν σε εμπαθεια...να δουμε τωρα ποιος θα ειναι ο νεος και ποιες κοντινες του μουσατου δεν θα καλεσει...καλες οι χασαποταβερνες και τα ταξιδια αλλα ο μοναδικος αιτιος ειναι αυτος που εχει μαυρισμενα ματια...ενα καφενειο εχει περισσοτερη οργανωση...και οπου φυτρωνει το μαρουλι εκει τρωει την σαλατα του ο μουσιας...

  • Comment Link aixmiros Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 16:51 posted by aixmiros

    Kαλά να πάθει ο Μαυρομάτης, αλλά και ο Στουραίτης που τον επέβαλε.
    Ο Γιαννάκης έχει πλέον ύφος χιλίων καρδιναλίων, έκανε διακοπές στη Μεγαλόπολη, έκανε τα ταξιδάκια του, έπαιρνε ένα χαρτιλίκι και όλο το χειμώνα, ούτε που ασχολιόταν με το βόλει γυναικών.
    Δεν θα μας λείψει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ