1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-06-2016 16:51

Πήρε Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του 23χρονο Δημήτρη Κωνσταντινίδη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντινίδης αγωνιζέται ως λίμπερο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ορεστιάδα από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του το 2009. Την σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επιστρέφοντας στην συνέχεια στην ακριτική πόλη. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Δικέφαλο του Βορρά είναι διάρκειας δύο χρόνων.

Δείτε τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΠΑΟΚ, στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

“Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, την διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, κ. Γιάννη Καλμαζίδη, για την πρόταση που έκαναν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό σωματείο με τεράστιο κοινό και μεγάλη απήχηση. Τιμή μου που θα βρίσκομαι από την νέα αγωνιστική περίοδο στους πρωταθλητές Ελλάδος.
Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και ότι καλύτερο στο Champions League.
Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να νιώσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Α.Ο. Ορεστιάδας, στον πρόεδρο κ. Βασίλη Γκιζάνη και στο Δ.Σ. της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας μας, τη βοήθεια και τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο να μεταβώ στον πρωταθλητή Ελλάδος”

1 σχόλιο

  • Comment Link ορεστιαδαρα Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 09:59 posted by ορεστιαδαρα

    μπραβω μητσο καλη σταδιοδρομια.στην αο ορεστιαδας ποιος εμεινε?εφυγε και ο τελευταιος ορεστιαδιτης απο την ομαδα.αντι να μαζεψετε γκαρα,πετρογλου,δημητρουδη,ανδρεαδη,δαριδη αντε και τζουριτσ,τι να πας να δεις στο γηπεδο αν δεν ειναι δικα μας παιδια οπως παλια να παιζουν για την ομαδα οχι για το παμε στοιχημα.α2 του χρονου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ