1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2016 21:47

Οι 3 «αρχιτέκτονες» του SideOut

Από μία ιδέα 3 ανθρώπων δημιουργήθηκε μία ολόκληρη επιχείρηση με σκοπό την προώθηση του beach volley στην Αγγλία. Ο λόγος για την SideOut Beach Volleyball Club και τους ιδρυτές της Βαγγέλη Κουτουλέα, Μαρκ Κοντόπουλο και Άλεξ Σεβό.
«Ξεκινήσαμε το 2011 σαν μία ιδέα με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στην Αγγλία. Δεν ήταν πολύ ανεπτυγμένο ως άθλημα και είδαμε ότι υπήρχε πολύ περιθώριο να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, να βελτιώσουμε το επίπεδο. Όλα γινόντουσαν με μικρά βηματάκια και έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε 200 μέλη, να κάνουμε διοργανώσεις κάθε σαββατοκύριακο. Έχει αναπτυχθεί πολύ το άθλημα τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά ο Μαρκ Κοντόπουλος για να πάρει την σκυτάλη ο Βαγγέλης Κουτουλέας:

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Τα μέλη μας προπονούνται κάθε βδομάδα, δεν έχουμε πολύ καλό καιρό βέβαια στην Αγγλία για να έχει περισσότερη διάρκεια αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Ο Γάλλος Άλεξ Σεβό ένας εκ των ιδρυτών του SideOut μίλησε για την συνεργασία του με τον Βαγγέλη Κουτουλέα και τον Μαρκ Κοντόπουλο: «Καθημερινά υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Το σημαντικό είναι ότι ο καθένας προσφέρει και από κάτι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο καθένας έχει τον ρόλο του. Θέλω να ευχαριστήσω τις εγκαταστάσεις εδώ στο Side Out Club για την φιλοξενία, η εξυπηρέτηση ήταν καταπληκτική και ο κόσμος που έχει έρθει το απολαμβάνει».

Το καμπ και το τουρνουά ολοκληρώθηκαν χθες και πλέον ετοιμάζονται για τα αντίστοιχα Μάστερς στον Λονδίνο: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε κάποια άλλη διοργάνωση, στην Αγγλία που είναι και η βάση μας εκτελούμε τα αντίστοιχα ελληνικά Μάστερ σαν SideOut, έχουμε ένα μεγάλο event το Action For Kids που είναι ένα τουρνουά 20 ημερών φιλανθρωπικού σκοπού. Τα δικά μας τουρνουά θα συνεχίζονται κανονικά και τώρα ετοιμάζουμε ένα καμπ στην Ελβετία. Γενικώς είμαστε σε όλα ανοιχτοί. Ψάχνουμε πάντα ευκαιρίες» συμπληρώσε ο κ. Κουτουλέας.

Νταμπλούχος στους άνδρες ο Βαγγέλης Κουτουλέας με την Polonia Λονδίνου, ενώ στις γυναίκες ο Μαρκ Κοντόπουλος φέτος κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας. Οι δύο τους ανέλυσαν το επίπεδο στο αγγλικό πρωτάθλημα σάλας και την σύγκριση με τα ελληνικά δεδομένα.

«Έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και αναπτύσσεται πολύ το βόλεϊ στην Αγγλία. Βλέπουμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 το άθλημα να έχει ανοδική πορεία, επέστρεψαν Άγγλοι παίχτες που αγωνιζόντουσαν σε άλλες χώρες και σιγά σιγά βλέπουμε να εμφανίζονται ομάδες ημι-επαγγελματικές, με ένα αρκετά υψηλό επίπεδο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ