1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-06-2016 12:45

Με Web TV και την επόμενη σεζον το Star Volley Academy

Η Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY στο πλαίσιο του προγραμματισμού των χορηγικών δράσεων υποστήριξης της επόμενης περιόδου με τους συνεργαζόμενους αθλητικούς συλλόγους, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αναζήτησης συνεργάτη και την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών Web TV εντός και εκτός Αθηνών.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB TV
Οι υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:
Α)  “Live” μεταδόσεις αγώνων   Ανδρικής / Γυναικείας ομάδας volley αθλητικού συλλόγου.
Β)  Ρεπορτάζ – Στιγμιότυπα αγώνων ομάδων υποδομών αθλητικού συλλόγου.
Γ)   Μηνιαίες τηλεοπτικές εκπομπές Ακαδημίας Star Volley. 




ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Α)  Περιοχή Αττικής ( 2-3 αθλητικοί σύλλογοι)
Β)  Πόλη της Βόρειας Ελλάδας (1 αθλητικός σύλλογος)
Γ)  Νησί στην περιοχή του Αιγαίου (1 αθλητικός σύλλογος)
(περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους με την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος)

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
1) Η αποδεδειγμένη επάρκεια στην παραγωγή και εξυπηρέτηση του έργου (θα ζητηθούν δείγματα αντίστοιχου έργου στο χώρο του volley)
2) H άριστη συνεργασία με το Γραφείο Τύπου STAR VOLLEY και το διαπιστευμένο δημοσιογράφο της Ακαδημίας για κάθε έναν αθλητικό σύλλογο με τον οποίο συνεργάζεται η Ακαδημία εντός και εκτός της περιοχής της Αττικής.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ
Α)  “Live” μεταδόσεις αγώνων   Ανδρικής / Γυναικείας ομάδας volley αθλητικού συλλόγου



Β)  Ρεπορτάζ – Στιγμιότυπα αγώνων ομάδων υποδομών αθλητικού συλλόγου

Σημείωση: για τις εκτός Αττικής γεωγραφικές περιοχές, στο τελικό κόστος παραγωγής να μην υπολογιστούν έξοδα υποδοχής και φιλοξενίας.

Γ)   Μηνιαίες τηλεοπτικές εκπομπές Ακαδημίας Star Volley

Σημείωση: Για την παραγωγή των μηνιαίων τηλεοπτικών εκπομπών της Ακαδημίας, δινεται η δυνατότητα χρήσης των χώρων ιδιόκτητου τηλεοπτικού studio που διαθέτει η Ακαδημία Star Volley. Στην περίπτωαη αυτή πρέπει να υπολογιστεί η επίδραση στα κοστολογικά στοιχεία της προσφοράς του φορέα / παραγωγού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
Παρακαλούμε να γίνει αναφορά και σύντομη περιγραφή των τεχνικών μέσων που θα χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση του προαναφερθέντος έργου όπως επίσης και ο αριθμός των συνεργατών που θα χρησιμοποιηθούν ανά μονάδα έργου.

Η Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY καλωσορίζει την υποβολή προσφορών από όλους τους φορείς και ανεξάρτητους παραγωγούς.

Η περίοδος υποβολής των οικονομκών προσφορών ολοκληρώνεται στις 25 Ιουνίου 2016. Μετά την ημερομηνία αυτή, προσφορές που θα υποβληθούν δε θα ληφθούν υπ΄όψιν.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν μόνον μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) της Ακαδημίας στην πάρα κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(Το πλήρες κείμενο της επιστολής-πρόσκλησης μπορείτε να το μεταφορτώσετε απο το επισυναπτόμενο αρχείο).

Είμαστε βέβαιοι ότι για μια ακόμη χρονιά μαζί με το συνεργάτη που θα επιλεγεί από τη διαδικασία, θα συνεχίζουμε να εκπλήσσουμε ευχάριστα το κοινό του ερασιτεχνικού volley, δημιουργώντας επιπρόσθετη αξία και αναδεικνύοντας το έργο των αθλητικών συλλόγων με τους οποίους έχουμε τη χαρά της στρατηγικής συνεργασίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ