1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2016 16:15

Mε Παπαδοπούλου, Χρυσομάλλη στην πάσα ο Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση της απόκτησης της Καναδής ακραίας Κίλα Ρίτσεϊ σε συνδυασμό με την απόκτηση της Καναδής κεντρικού Μαρίσα Φιλντ και της Γερμανίδας ακραίας Γιανα - Φρανζίσκα Πολ αποδεικνύει πως έκλεισαν τις θέσεις των τριών ξένων για το τριφύλλι και το ενδιαφέρον στρέφεται στη θέση της πασαδόρου.

Το σίγουρο είναι πως η πασαδόρος θα είναι ελληνίδα και φυσικά δεν θα είναι η Νικολέττα Κουτουξίδου που πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς. Σύμφωνα με τς πληροφορίες μας ο Δημήτρης Καζάζης έχει κάνει τις επιλογές του για τις δύο πασαδόρους που θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος. Η πρώτη είναι η Χαρά Παπαδοπούλου που ήταν στην ομάδα στη σκιά της Κουτουξίδου.

Η νεαρή πασαδόρος υστερεί σε εμπειρία αλλά έχει αποδείξει πως έχει και ικανότητες και τσαγανό για να παίξει ηγετικό ρόλο. Η δεύτερη όπως όλα δείχνουν θα είναι η Αθηνά Χρυσομάλλη που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Παπάγου. Η χανιώτισσα πασαδόρος είναι διεθνής στην Εθνική Κορασίδων, έχει περάσει και από τον Ηρακλή Κηφισιάς και όπως όλα δείχνουν είναι η βασική επιλογή του Καζάζη. Η Χρυσομάλλη είναι γεννημένη 7 Δεκεμβρίου 1990 με ύψος 1.73.

Οι Παρασκάκη, Κουντουρά

Στην περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά με την Χρυσομάλλη ο Παναθηναϊκός έχει ανοικτή γραμμή και με την Παρασκάκη που ήταν στο Ρέθυμνο, ενώ η περίπτωση της Έλενας Κουντουρά δεν συγκεντρώνει πιθανότητες καθώς η αθλήτρια θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

5 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 07:19 posted by ναυαρχος

    μεγα ρισκο για βασικη η παπαδοπουλου εχει το ταλεντο αλλα δεν εχει την εμπειριια για να σηκωσει μια τοσο νευραλγικη θεση

  • Comment Link εγω θα τα λεω Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 20:27 posted by εγω θα τα λεω

    Λοιπόν επειδη γρ'αφεται για κουντουρα και καποιοι αναφέρουν ότι ε΄χει κλείσει σε ξενή ομάδα. Μια ερώτηση μόνο γιατι στην Εθνική δεν καλειται αποράι το έχω

  • Comment Link k1980 Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 15:19 posted by k1980

    Στον ΠΑΟ γνωρίζουν οτι η Κουντουρά είχε πολλές προτάσεις απο Ελλάδα και εξωτερικό,αφού τα 2 τελευταία χρόνια βγάζει μάτια με την απόδοση της έξω. Επίσης γνωρίζουν οτι η Κουντουρά έχει υπογράψει σε σπουδαία ομάδα του εξωτερικού απο την προηγούμενη εβδομάδα.Ας μην μας κοροιδεύουν και ας φρόντιζαν να την κλείσουν νωρίτερα!

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 13:42 posted by παο13

    παρασκακη ρε παιδια πολυ ποιο εμπειρη και μπαρουτοκαπνισμενη παικτρια

  • Comment Link ειναι βαρια του παο η φανελα Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 13:37 posted by ειναι βαρια του παο η φανελα

    ρε πατε καλα με βασικη τη παπαδοπουλου αλλο θα ακουσουμε ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ