Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2016 17:55

Τεστ ετοιμότητας στον απόηχο του Κυπέλλου

Μόλις πέντε μέρες πέρασαν από τον τελικό του κυπέλλου όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την Κηφισιά και οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι την 22η και τελευταία αγωνιστική (1/4, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας).
Ο ΑΟΠ Κηφισιάς τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής περιόδου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και για τον Κώστα Αρσενιάδη και τους παίκτες του είναι μία ευκαιρία για φορμάρισμα πριν τους ημιτελικούς με τον Φοίνικα Σύρου. Ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς που τραυματίστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί και κάνει θεραπεία στο γόνατο ώστε να προλάβει τους αγώνες με τον Φοίνικα.

O Oλυμπιακός πέρασε την περίοδο των πανηγυριών και μπήκε σε φουλ ρυθμούς για τους ημιτελικούς των πλέι οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, όπως είπε και ο Ρομπέρτο Πιάτσια «κανείς δεν έχει ξεχάσει την ήττα στον Α΄γύρο στην έδρα μας με 3-1 σετ». Σε μία προσπάθεια να δώσει κίνητρο στους αθλητές του ο Ιταλός τεχνικός τους υπενθύμισε πως στον Α΄γύρο η Κηφισιά του έσπασε το αήττητο.

Εχουν γίνει ντέρμπι

Από το 2007 που ο Α.Ο.Κηφισιάς ανέβηκε στην Volleyleague έχουν γίνει 17 αγώνες πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 11-6. Στον Α΄γύρο ο ΑΟΠ Κηφισιάς νίκησε 3-1 σετ στο Ρέντη, ενώ το περασμένο Σάββατο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στον τελικό του κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 3-0 σετ.