Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2016 17:25

Παίζει το τελευταίο του χαρτί

Την τελευταία του ελπίδα για την παραμονή μέσω των πλέι άουτ θα παίξει ο Άρης αύριο απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Παναθηναϊκό, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (22η αγωνιστική, 18.00, Διαιτητές: Θεμελής, Τσεπκινλής).
Ο Άρης βρίσκεται στην 11η θέση με 17 βαθμούς, -5 από την Ορεστιάδα και -6 από τον Ηρακλή. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν νίκη ακόμα και με 3-2 σετ για να μπουν στα πλέι άουτ. Ο αντίπαλος του θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί στην 10η θέση, δηλαδή, είτε η Ορεστιάδα, είτε ο Ηρακλής που δοκιμάζονται εκτός έδρας με Εθνικό και Φοίνικα αντίστοιχα.

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τον Γιάννη Κυριακίδη που εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από πόνους στο γόνατο. Δεν θα ξεκινήσει αλλά εάν χρειαστεί θα αγωνιστεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την 5η θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αλλά θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις για την εφετινή περίοδο. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του το Θάνο Μαρούλη ο οποίος την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο. Βασικός πασαδόρος θα είναι ο Ρούσης.

Προβάδισμα 26-11

Στις 38 αναμετρήσεις που έχουν γίνει από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 27-11.