1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2016 00:02

Παναθηναϊκός: «Θέλετε δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρωμίσει»

Επίθεση κατά πάντων με ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, εξαπέλυσε ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από την Κηφισιά (με 3-2 σετ) στον ημιτελικό του κυπέλλου.

 

Οι πράσινοι στέκονται στη φάση που έκρινε τον αγώνα και υποστηρίζουν ότι είναι κρίμα ένα τέτοιο παιχνίδι να κρίνεται από ένα τόσο χοντρό διαιτητικό λάθος και καλεί όσους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το 50-50 να πάνε σπίτι τους. «Μια συγγνώμη δεν αρκεί. Θέλετε, δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρωμίσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Επίσης ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός παραθέτει και βίντεο με την επίμαχη φάση...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε την παράβαση στο φιλέ της Κηφισιάς στον τελευταίο πόντο του ημιτελικού, εκτός(;) από τους ανθρώπους που πληρώνονται για να τη δουν. Είναι κρίμα ένας τέτοιος ημιτελικός να κρίνεται από ένα τόσο χοντρό λάθος (;) της διαιτησίας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή κουραστήκαμε στα πιο κρίσιμα σημεία των αγώνων ΠΑΝΤΑ τα "λάθη" να είναι εις βάρος μας, έχουμε να πούμε μόνο τα εξής:

Όποιοι δεν μπορούν να δουν στο match ball του ημιτελικού μια τόσο καθαρή παράβαση που γίνεται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαιτησία, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι μόλις βλέπουν τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τα "ανθρώπινα λάθη", να πάνε σπίτια τους.

Προφανώς αποδεικνύεται λάθος μας ότι μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ δεν βγάλαμε ούτε ανακοίνωση για το διαιτητικό σκάνδαλο που έκρινε τον αγώνα.

Μια συγγνώμη δεν αρκεί. Αρκετά. Θέλετε δεν θέλετε, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή. Θέλετε δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρωμίσει».

 

 

 

Media

5 σχόλια

  • Comment Link Insider Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 14:01 posted by Insider

    Α1 έχω παίξει και με τις τρεις διαφορετικές μπάλες. Επίσης έχω και κλήση στην εθνική, αν σου φτάνει αυτό... ξερόλα οπαδέ, που δε βλέπεις παραπέρα από τις οπαδικές παρωπίδες σου! Γιατί βγάζω τα μάτια μου τάχα μου?Προφανώς δε διάβασες ότι το φιλέ προηγήθηκε μερικά δέκατα του δευτερολέπτου πριν το σκάσιμο της μπάλας άουτ. Κι αυτό φάνηκε αφού παιδεύτηκαν για μια ώρα οι τεχνικοί της ΕΡΤ αναλύοντας τα καρέ από δύο κάμερες. Εσείς τα είδατε όλα πεντακάθαρα... Τέτοια υποκρισία!!! Κανείς δε λέει ότι οι διαιτητές είναι άριστοι η αλάνθαστοι. Έχει καταντήσει κουραστικό όμως να διαμαρτύρονται οι προπονητές παίκτες και παράγοντες για τη διαιτησία προκειμένου να θολώσουν τα νερά στους προέδρους και χρηματοδότες ώστε να μην φανεί η δική τους ανεπάρκεια. Επίσης μάθε από κάποιον που τα έχει ζήσει από πρώτο χέρι, ότι όταν παίζει ο ΠΑΟ με μικρότερες ομάδες, οι διαιτητές στις περισσότερες περιπτώσεις τον ευνοούν...

  • Comment Link η νωθρη διαιτησια κοιμοτανε η δεν ηθελε??     Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 20:55 posted by η νωθρη διαιτησια κοιμοτανε η δεν ηθελε??

    Ντοινγκ να χτυπησει στα κεφαλια σας το καμπανακι κ στους κορεσμενους διαιτηταραδεσ που χουν πιασει τον παπα απο τα.......!!!!!γιατι γινονται οργια σολες τις κατηγοριες που βλεπω.δε μας τα λες καθολου καλα αγαπητε @posted by Insider.γιατι δηλαδη χρειαζοταν να βγαζεις τα ματια σου οπως ταχα μας λες??κ σωστο ηταν το φιλε να δωσουν αλλα κ να μην ηταν αν εχεις πιασει ποτε το τοπι κ εχεις παιξει θα ηξερες οτι οταν ο αλλος κρεμεται σα τη μαιμου στον φιλε ολοι οι παιχτες αυτο περιμενουν να δωσουν οι διαιτητες κ οχι ενα αουτ!!!ο φραγγακης το δε κ αυτο φανηκε αλλα σαστισε να το δωσει.κ ξερεις γιατι τον αναφερω.γιατι ειναι γεννημα θρεμα παναθηναικος απο τον πατερα του κ του χει μεινει το κομπλεξ οταν παιζει τον ΠΑΟ.αν δεν ειχε τα κοτσια αυτος ομως ας καθαριζε τη φαση ο γεωργουλεας δε δικαιολογειτε.γιαυτο ειναι 2 εκει περα κ τους πληρωνουν!!κ βγαινει να τους δικαιολογισει κ το πρακτορειο τυπου τους απο πανω που μαθαινω οτι ηταν πουθενας!!δε θα ηταν καλο για το βολλευ ενασ τελικος ΠΑΟ-ολυμπιακος??ελεος πια με δαφτους τους.......να ξεβρωμισουμε!!!

  • Comment Link Pol27 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 16:17 posted by Pol27

    Παιδιά λάθη γίνονται πολλά όλο την χρονιά και δεν μιλάμε... από ένα σημείο και μετά όμως πρέπει να σε ακούσουν μερικοί γιατί στο τέλος θα θεωρηθούμε και χαζοί. Ας αναλάβουν αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους!

  • Comment Link Insider Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 11:51 posted by Insider

    "Η φάση ήταν αργή"!!!????Ντοϊνγκ!!!Από την τηλεόραση και αλλοιθωρίσαμε να βγάλουμε άκρη... 'Ο,τι να ΄ναι...!!! Ο άλλος δεν έβγαζε άκρη ούτε στο βίντεο ριπλέι...

  • Comment Link Η νωθροι διαιτησία κοιμόταν η δεν ήθελε? Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 23:19 posted by Η νωθροι διαιτησία κοιμόταν η δεν ήθελε?

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΔΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ.Ο ΦΡΑΓΓΑΚΗΣ ΕΙΔΕ Κ ΠΑΡΑΕΙΔΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕ ΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ "ΒΑΡΟΣ" ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΓΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΣΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.......ΑΤΟΛΜΟΙ Κ ΝΩΘΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ Κ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    @@@@@@@@ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ?ΔΕ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΜΗΠΩΣ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ@@@@@@@@

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ