1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2016 23:22

Επεισόδιο Τσαλόπουλου με Μαυρομάτη: «Με παραμύθιασες Αχιλλέα»

Πυρ και μανία με την λήξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου κατηγορεί ευθέως την ΕΟΠΕ για την παρουσία φίλων του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του κυπέλλου. Μάλιστα ο αγώνας ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση διότι υπήρχαν πανό συνδέσμων των «ερυθρολεύκων».

Ο Τσαλόπουλος έκανε επίθεση στον Αχιλλέα Μαυρομάτη παρουσία των εκπροσώπων του τύπου, καθώς και στην κρατική τηλεόραση σχολιάζοντας την παρουσία του Τάκη Τσουκαλά, που είχε δηλωθεί ως υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού!

«Αχιλλέα (σ.σ.Μαυρομάτη) με εξαπάτησες, με παραμύθιασες. Δεν θα δεις ποτέ ψήφο από τον ΠΑΟΚ στις εκλογές της ΕΟΠΕ», έλεγε ο Τσαλόπουλος στον πρόεδρο της διοργανώτριας ομοσπονδίας βόλεϊ. Το παράδοξο είναι πως ο Μαυρομάτης είναι και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δείτε και ρεπορτάζ του inpaok.com

Μέσα στην ένταση ο Μαυρομάτης ζήτησε εξηγήσεις από τους παράγοντες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα την υπεύθυνη επικοινωνίας Χριστίνα Τσιλιγγίρη με την οποία είχε έντονο φραστικό επεισόδιο. 

Να σημειωθεί πως ο β΄ημιτελικός άργησε να ξεκινήσει επειδή ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία πανό που είχαν αναρτήσει στο γυμναστήριο οπαδοί του Ολυμπιακού ενώ και πάλι υπήρξε φραστικό επεισόδιο του Τσαλόπουλου με ανθρώπους της ομοσπονδίας, ενώ μπροστά στην κάμερα της EΡT2 ακούστηκε να λέει προς τους παίκτες της ομάδας του «γ.. τους». Μάλιστα ο Τσαλόπουλος αποφάσισε να αποσυρθεί ο ΠΑΟΚ από τον ημιτελικό αλλά άλλαξε την απόφαση του και το ματς ξεκίνησε με 5λεπτη καθυστέρηση.

1 σχόλιο

  • Comment Link Giacomo Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 12:09 posted by Giacomo

    Και από ότι όλοι είδαμε τους γ.... σαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ:-)
    όταν ο πρόεδρος μιας ομάδας είναι ο χειρότερος οπαδός της πάντα έτσι θα γινεται

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ