1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2016 01:19

Τιμήθηκε το βόλεϊ

Από τον Δήμο Κηφισιάς βραβεύτηκαν οι αθλητές, οι ομάδες κι οι παράγοντες που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν. Η «γιορτή του αθλητή» όπως ονομάζεται η εδήλωση παραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Μαρτίου.
Σε ό,τι αφορά το βόλεϊ βραβείο πήρε ο διαγώνιος του ΑΟΠ Κηφισιάς, Ζόραν Γιοβανοβιτς ως΄«αθλητής της χρονιάς ομαδικού αθλήματος» για την ανάδειξή του ως MVP σε πολλούς Αγώνες της προηγούμενης σεζόν, αλλά και της 15ης αγωνιστικής της Volley League.

Τιμήθηκε επίσης ο Ηρακλής Κηφισιάς για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος νεανίδων και ο Πανερυθραϊκός για τις επιτυχίες των τμημάτων του συλλόγου,

Το ειδικό βραβέιο «Δημήτριος Βικέλας» απονεμήθηκε στον πρόεδρο του Πανερυθραϊκού, Άγγελο Κυριακίδη ως ακούραστο εργάτη του αθλήματος.

Το ειδικό βραβείο «Σάκης Μάναρης» πήγε στον προπονητή το ΑΟ Πολιτείας, Μίμη Μπαΐλη για την άνοδο της ομάδας στην Α2.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός αθλητικογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος με την εμπειρία και το χιούμορ του, φρόντισε ώστε οι καλεσμένοι να περάσουν μια ευχάριστη αθλητική βραδιά.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 11:07 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Καί από τόν χώρο αυτό ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ πρός τόν Δήμο Κηφισιάς,νά στηρίξει πιό "έμπρακτα" τήν ομάδα τού ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑ ΒΟΛΕΪ όσο δύσκολοι καί νά είναι οί καιροί. Τό αξίζει καί μέ τό παραπάνω καί αυτή τήν αξία τήν αποδευκνύει κάθε αγωνιστική μέ τόν τρόπο πού αγωνίζεται αλλά καί μέ τά αποτελέσματά της.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ