1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2016 00:42

Η Ρόδος ετοιμάζεται για... Final 4

Το τελευταίο ραντεβού για την οριστικοποίηση της φιλοξενίας του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες (12-13 Μαρτίου) θα έχουν στα μέσα της εβδομάδας ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, η πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της ΕΟΠΕ στα Δωδεκάνησα, Τασία Καρπαθάκη και ο υπεύθυνος διοργανώσεων της ομοσπονδίας, Νίκος Σοφιανός.


Στην συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος οι προδιαγραφές της διοργάνωσης και τα «θέλω» της κάθε πλευράς. Η επιθυμία των ανθρώπων της Ρόδου για την φιλοξενία είναι δεδομένη κάτι άλλωστε που είχε εκφραστεί και στην πρώτη συνάντηση που είχε γίνει στο νησί τον Σεπτέμβριο παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη. Άσσος στο μανίκι της Ρόδου είναι η φιλοξενία του τουρνουά στο νέο κλειστό γήπεδο του νησιού, στην περιοχή Λιβάδεια στο Φαληράκι. Το γυμναστήριο είναι χωρητικότητας 1200 θέσεων και αποτελεί το νέο κόσμημα για το νησί. Υπενθυμίζουμε ότι η Ρόδος έχει μεγάλη παράδοση στην φιλοξενία διοργανώσεων Beach Volley (την δεκαετία του 90 αποτελούσε επίκεντρο των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων) αλλά δεν υπάρχει προηγούμενο σε διοργάνωση σάλας.

novasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ