1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-11-2015 15:57

Παναχαϊκή: «Μας φαίνεται αστείο, αλλά θα τακτοποιηθεί το χρέος»

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της Παναχαϊκής καθησυχάζει τους φίλους της ομάδας. Τονίζει ότι η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμου για μηδενισμό, δεν θέτει σε κίνδυνο την φετινή προσπάθεια της ομάδας, διαβεβαιώνει ότι η δικαιωσύνη αποφασίσει οτι η Παναχαϊκή χρωστάει στον Χρίστο Μπέλο,τότε το χρέος θα τακτοποιηθεί.  Ωστόσο αναφέρει ότι είναι αστείο το γεγονός ότι διεκδικούνται χρήματα μετά από 10 χρόνια από ένα τρίτο σωματείο.
Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, με αφορμή την εισήγηση της Ε.Ε.Α. για την περίπτωση του αθλητή Χρίστου Μπέλου, δηλώνει τα εξής: «Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Παναχαϊκής πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ομάδα βόλεϊ στο φετινό πρωτάθλημα. Η διοίκηση της οικογενείας Ρουμελιώτη σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο, θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα το νόμο σε ότι αφορά το θέμα του αθλητή Χρίστου Μπέλου.

Μας φαίνεται αστείο που διεκδικούνται χρήματα μετά από 10 χρόνια από ένα τρίτο σωματείο όμως θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

Αν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι η διοίκηση της οικογενείας Ρουμελιώτη, οφείλει χρήματα στον Χρίστο Μπέλο, τότε να είναι βέβαιοι ότι το θέμα θα ταχτοποιηθεί και δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ομάδα βόλεϊ».

3 σχόλια

  • Comment Link παναχα μια ζωη Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 09:05 posted by παναχα μια ζωη

    αληθεια του μπελου η τωρινη του ομαδα του εβαλε λογια να κανει προσφυγη για να παρει ρεβανς για τα περσινα που εγιναν με το ντονα

  • Comment Link ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ 13 Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 18:08 posted by ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ 13

    ΑΠΛΑ Η ΠΑΝΑΧΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.......

  • Comment Link kellaroukos Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 16:47 posted by kellaroukos

    το αστειο δεν εχω καταλαβει εγω.απο την στιγμη που εγινε συγχωνευση με το Παγκρατι το νεο ΤΑΠ αναλαμβανει τις υποχρεωσεις των δυο συγχωνευθεντων καθως και απολαμβανει τα προνομια της ανωτερης κατηγοριας και οχι μονο.επειδη τηρηθηκαν οι νομοι παρεξενευστε κυριε Ρουμελιωτη?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ