1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2015 17:43

Αθάνατη ΕΡΤ!

«Όσο μας πληγώνεις, τόσο μας πορώνεις» λέει ο λαός με δόση μαζοχισμού και η ατάκα ταιριάζει γάντι στην... αθάνατη ΕΡΤ. Από τις 14.00 μετέδιδε τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του Μαρκοπούλου για την 3η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Για κακή τύχη των άτυχων τηλεθεατών η αναμέτρηση πήγε στο τάι μπρέικ. Το Μαρκόπουλο προηγήθηκε 13-7, αλλά ο Άρης ισοφάρισε 14-14 και πήρε και τη νίκη 17-15. Οι φωστήρες της ΕΡΤ, όμως, αποφάσισαν να διακόψουν τη μετάδοση στο 14-14 επειδή προφανώς τελείωσε ο προγραμματισμένος χρόνος και πήγαν στην Γλασκώβη για το παγκόσμιο πρωταθλημα γυμναστικής.

Ανάθεμα κι αν υπάρχει κανείς στην ΕΡΤ που να ξέρει πότε τελειώνει ένας αγώνας βόλεϊ και πολύ περισσότερο ένα τάι μπρέικ, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.

Αν κρίνουμε από τα e-mail που λάβαμε - και δυστυχώς είναι όλα υβριστικά - θα πρέπει πολλοί να αναφώνησαν σήμερα το απόγευμα «Αθάνατη ΕΡΤ όσο μας πληγώνεις, τόσο μας πορώνεις». Οι καιροί αλλάζουν, η ΕΡΤ ποτέ...

4 σχόλια

  • Comment Link ΛΕΩΝΙΔΑΣ Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 09:55 posted by ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΟΠΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΡΤ????
    ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ... ΑΦΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ???
    ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ. ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

  • Comment Link CloseERT Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 09:08 posted by CloseERT

    Όσο το κίνητρο σε ένα κανάλι-επιχείρηση δεν είναι το κέρδος αλλά η διατήρηση των θέσεων εργασίας τέτοια καραγκιοζιλίκια θα γίνονται.

  • Comment Link Μπαντιανιδης Χπηστος Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 16:30 posted by Μπαντιανιδης Χπηστος

    Κωστα ηταν πραγματικα απιστευτο .και ωσ γνωστον τις παραγωγες τις πληρωνει η ΕΟΠΕΗ επαναλειτουργια της Κρατικης Τηλεορασης ηταν αυτονοητη ,Ομως ενα απο τα λαθη του ΣΥΡΙΖΑ ηταν οτι επαναπροσελαβε την πλειοψηφια απο τους κρατικοδιαιτους μ@λ@κες ωφειλει να επανεξετασει

  • Comment Link ΑΛΗΛΟΥΙΑ Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 15:05 posted by ΑΛΗΛΟΥΙΑ

    ΞΕΦΤΗΛΑ.....ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ...!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ