1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-10-2015 22:02

Ξεκίνημα με τη 2η αγωνιστική στη Volleyleague «Παμε Στοίχημα»

Στις 31 Οκτωβρίου και με τη δεύτερη αγωνιστική θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volleyleague προκειμένου να μην επηρεαστεί άλλο ο τηλεοπτικός προγραμματισμός της NOVA. Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ με θέμα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την αναβολή της πρεμιέρας. Η ΕΣΑΠ τα βρήκε με τους διαιτητές που θα έχουν κάποια μείωση, αλλά με την ΕΟΠΕ συνεζίζεται το θέμα του παραβόλου των 400 ευρώ.

Αναλυτικά

Στην 119η συνεδριαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που ολοκληρώθηκε στην έδρα της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών στο Μαρούσι συζητήθηκε η κατάταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής, θέματα διαιτησίας, χορηγιών, συμβολαίων, παραβόλων και καρτολίνο.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέφανος Βασιλειάδης με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε:
1.Το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» να ξεκινήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.
2.Το πρόγραμμα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές θα ανακοινωθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.
3.Η 1η αγωνιστική θα προγραμματιστεί σε ημερομηνία μετά την 3η αγωνιστική για να μην επηρεαστεί ο τηλεοπτικός προγραμματισμός αλλά και ο αγωνιστικός προγραμματισμός των ομάδων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ