1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2015 22:32

«Μπλόκο» στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους φίλους του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν από τον Πειραιά για να φτάσουν στον Εύοσμο, προκειμένου παρακολουθήσουν τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον τοπικό Αίαντα.
Η αστυνομία τους σταμάτησε στα Μάλγαρα και δεν τους άφησε να συνεχίσουν. Στον Ολυμπιακό «βράζουν» και με τον αστυνομικό διευθυντή που φέρεται να πήρε τηλέφωνο τους ανθρώπους των γηπεδούχων προκειμένου να μην μπει κανένας μεμονωμένος οπαδός των ερυθρολεύκων στο γήπεδο.

Μάλιστα η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου τους αφιέρωσε τη νίκη:

«Σήμερα πήραμε ακόμα μια εύκολη νίκη, από ότι δείχνει και το αποτέλεσμα. Το θετικό είναι ότι μπορέσαμε να διαχειριστούμε τον αγώνα όπως εμείς θέλαμε και να βγάλουμε δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Τώρα το μυαλό μας είναι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και τον αγώνα που θα παίξουμε την επόμενη Πέμπτη στην Ουγγαρία με την Λιναμάερ.

Την σημερινή νίκη θα ήθελα και εκ μέρους όλης της ομάδας, να την αφιερώσω στους οπαδούς μας που ξεκίνησαν από την Αθήνα, τον Πειραιά και από τα άλλα μέρη της Ελλάδας για να έρθουν στον Εύοσμο να μας συμπαρασταθούν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν λόγω της αστυνομίας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζω στους επόμενους αγώνες να είναι στην θέση τους στην κερκίδα»

9 σχόλια

  • Comment Link geo77 Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 12:53 posted by geo77

    λοιπόν έγραψα πιο πριν σχόλιο με ρεπορτάζ συγκεκριμένων σαιτ που είχε μέσα και φωτογραφίες απ' το μπλόκο αλλά προφανώς ο υπεύθυνος που εγκρίνει τα σχόλια εδώ προφανώς δεν θέλει να ανεβαίνουν link από άλλα σαιτ.. σεβαστό.. δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σας πείσω ακόμα και αθλητικά σαιτ συμφερόντων Αλαφούζουυ είχαν ρεπορτάζ ψάξτε να τα βρείτε.. απλά παραθέτω τις δηλώσεις της αρχηγού Στέλλας Χριστοδούλου για το θέμα: Την σημερινή νίκη θα ήθελα και εκ μέρους όλης της ομάδας, να την αφιερώσω στους οπαδούς μας που ξεκίνησαν από την Αθήνα, τον Πειραιά και από τα άλλα μέρη της Ελλάδας για να έρθουν στον Εύοσμο να μας συμπαρασταθούν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν λόγο της αστυνομίας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζω στους επόμενους αγώνες να είναι στην θέση τους στην κερκίδα».
    και μια σημείωση και στην πρεμιέρα στο ματς στην Λάρισα 50 άτομα έσπασαν την απαγόρευση μετακίνησης και βρέθηκαν κοντά στην ομάδα.. επίσης υπάρχουν σχετικές φωτο κλπ..
    αφήστε τις ειρωνείες, να ψάχνετε πρώτα και μετά να γράφεται γιατί κάποιοι ξεφτιλίζεστε μετά..

  • Comment Link geo77 Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 08:51 posted by geo77

    pamvo-fan θα μας τρελάνεις..? δεν έχεις πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και α' την άλλη σχολιάζεις σε σαιτ στο ίντερνετ..? πως γίνεται αυτό..?
    τέλος πάντων δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάζω link από άλλα σαιτ, σε παραπέμπω πρώτα στις δηλώσεις της αρχηγού Στέλλας Χριστοδούλου http://www.gavros.gr/content/volleyball/111807-laquo-thn-afierwnw-stoys-opadoys-mas-raquo και στο ρεπορτάζ με την φωτογραφία όπου φαίνονται και τα σταματημένα πούλμαν.. να σου πω επίσης ότι και στην πρεμιέρα στη Λάρισα 50 άτομα παρά την απαγόρευση ακολούθησαν την ομάδα με τρένο και μπήκαν στο κλειστό της πόλης.. Λίγο προσοχή στο τι γράφουμε λοιπόν και να κοπούν οι ειρωνείες δεν είναι οπαδικό σαιτ εδώ μέσα..

  • Comment Link AU DE BRENZ Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 04:05 posted by AU DE BRENZ

    γαυρακια εδω με τον παναθηναικο οταν παιζετε στο ρεντη δεν μαζευετε ουτε 200 ατομα , θα βαλετε και πουλμαν με 350?μηπως ηταν τιποτα μεταναστες και πηγαιναν στους ευζωνους?

  • Comment Link κλαιμε με τα μπλαμπλα Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 00:52 posted by κλαιμε με τα μπλαμπλα

    Χαχαχααχα 350 ατομα ουτε στου ρεντη
    Αντε να δουμε ποσοι θα ναι στο επομενο εντος

  • Comment Link pamvo - fan Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 09:22 posted by pamvo - fan

    φιλε μου geo 77 εγω το 2015 δεν εχω πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες ,πες μου που ειδες το ανάλογο ρεπορτάζ να το ψάξω και αν εχεις δίκιο θα το παραδεχτώ ότι 'εκανα λάθος.

    επισης από ότι ειδες και άλλος φίλος εει την ιδια πανω κατω αποψη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ