1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-09-2015 14:41

Νίκολιτς: «Ο Φοίνικας θα συνεχίσει έτσι»

Αισιόδοξος για την πορεία του Φοίνικα παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της ομάδας, Ντούσκο Νίκολιτς. Ο πολυνίκης με τον Ερυθρό Αστέρα, ξέρει πώς να κατακτά τίτλους και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο με τους Συριανούς. 
«Η Σύρος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά που έχω επισκεφθεί. Οι κάτοικοι της Σύρου είναι πολύ ευγενικοί , φιλικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Άκουσα πολύ καλά λόγια για τον Σύλλογο και τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ, αποδεικνύουν ότι δεν έχουν άδικο όσοι τα λένε. Ο Φοίνικας έχει φιλοδοξίες και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και πιστεύω πως θα συνεχίσει έτσι».

Για το αν συμφωνεί με τον Ντόκιτς ότι ο Φοίνικας πάει για πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει. Έχουμε ακόμη πολύ χρόνο να δούμε τι θα γίνει. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η προετοιμασία, η δυναμική των άλλων ομάδων. Θα είμαστε προσεκτικοί και θα περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό: «Κάποια στιγμή θα παίζαμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, γιατί όχι στην πρεμιέρα, στην έδρα μας με τους φιλάθλους μας»;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ