1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2015 16:20

Εκτός 4άδας οι Παμπαίδες

Με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε από την Σερβία στην πρεμιέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος, η Εθνική ομάδα των Παμπαίδων έχασε κι από την Τουρκία (προηγηθήκαμε με 2-1 και χάσαμε στο τάι μπρέικ) και έτσι θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε το πρώτο σετ, αλλά πήρε τα δύο επόμενα (παρόλο που έχασε σημαντικές διαφορές και τα έκανε ντέρμπι) με το καθοριστικό σημείο του αγώνα να είναι το φινάλε του δ’ σετ.

Στο 23-22 ο Παπαλεξίου δέχθηκε το μπλοκ σε προσπάθεια του για επίθεση μετά από κακή υποδοχή των Τούρκων που στην επόμενη φάση πήραν τον άσο και έστειλα το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Τουρκία προηγήθηκε με 7-4, η Εθνική ισοφάρισε 7-7, αλλά στο 10-9 χάσαμε το σερβίς, δεχθήκαμε δύο σερί άσους και η Τουρκία έφτασε στη νίκη που της έδωσε (μαζί με την Σερβία) τα εισιτήρια για τα ημιτελικά.

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια, είδαμε κάποια πράγματα σε θέματα τεχνικής και τακτικής, απλά έχοντας το προβάδισμα με 2-1 στα σετ για δεύτερο παιχνίδι, θα περίμενα από αρκετά παιδιά που έχουν πολλούς αγώνες στα πόδια τους τη φετινή χρονιά τόσο με άνδρες όσο και με έφηβους, να διαχειριστούν καλύτερα αυτό το προβάδισμα. Βέβαια σ’ αυτό το ύψος του φιλέ και με το σερβίς που εκτελείτε, εμείς εκεί κάναμε τα πολλά λάθη και σήμερα χάνοντας αρκετά σέρβις σε κρίσιμα σημεία», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική αντιμετωπίζει αύριο στις 11:00 το Μαυροβούνιο για τις θέσεις 5-8.

Τα σετ: 21-25, 29-27, 25-23, 22-25, 10-15
Η σύνθεση της Εθνικής: Γεωργίου, Ράπτης, Μακρυγιάννης, Παπαλεξίου, Κωνσταντίνου, Καπετανίδης / Ρουσσόπουλος, Στεφανίδης, Ζαΐμης, Ανδρεόπουλος

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΘΗΝΑ2015 Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 11:51 posted by ΑΘΗΝΑ2015

    Καλά θα κάνετε εσείς εκεί οι υπεύθυνη να μην ρίχνετε όλες τις ευθύνες στα παιδιά, να πάρετε και καμία επάνω σας, και καλό θα είναι οι επιλογές τον παιδιών που κάνετε να ειναι αντικειμενικές.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ