1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
31-01-2015 23:12

MVP με την οικογένεια ο Στεφάνου

Cannot find volleynews.v2/LEAGUE-CUP/2014-2015/ethnikos-osfp-telikos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/LEAGUE-CUP/2014-2015/ethnikos-osfp-telikos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου αναδείχτηκε MVP και καλύτερο λίμπερο του φάιναλ-4 League Cup «Νίκος Σαμαράς». Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένας λίμπερο κατακτά τη διάκριση, που έγινε πιο πολύτιμη για τον διεθνή αθλητή καθώς το πανηγύρισε παρέα με την οικογένειά του. 

 

 

 

Ο Αμερικανός διαγώνιος του Ολυμπιακού Κάρσον Κλαρκ αναδείχτηκε καλύτερος επιθετικός, ο Σέρβος Μίλαν Γιούρισιτς του Ολυμπιακού αναδείχτηκε καλύτερος κεντρικός και ο Σταύρος Κασαμπαλής του Εθνικού καλύτερος πασαδόρος.

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP. Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος για αυτές τις διακρίσεις του MVP και του λίμπερο και μαζί με την κούπα τις αφιερώνω στην οικογένεια μου που τόσο πολύ με έχει στηρίξει», δήλωσε ο Γιώργος Στεφάνου.

Την απονομή έκανε ο εν ενεργεία μπασκετμπολίστας και υπέυθυνος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης.

 Στη φωτογραφία ο Γιώργος Στεφάνου παρέα με τον γιό  και τον ανηψιό του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ