Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2014 12:44

Χαριτωνίδης σε... ειδική αποστολή

To «Καράβι Sports Club» για μία ακόμη φορά αναμένεται το τριήμερο (11-13/7) να αποτελέσει πόλο έλξης πολλών φίλων όχι μόνο της άμμου, αλλά και της σάλας. Ένας από αυτούς, είναι ασφαλώς και ο Γιάννης Χαριτωνίδης. Ο πρώην πασαδόρος του Άρη, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, πέρα από λάτρης του μπιτς βόλεϊ, βρίσκεται στο Σχινιά σε "ειδική αποστολή", καθώς εκτελεί και χρέη προπονητή των νεαρών Κοτέογλου/Βλάχου, λόγω των υποχρεώσεων του Ηλία Ζωλασταθιάδη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (15-20 Ιουλίου, Ακαπούλκο) με τις διεθνείς της Εθνικής Ομάδας Κ17 Βούλη Κουρτίδου και Μαρία Κλέπκου.

Παρά την απουσία όμως του «Ζωλό» το νεοσύστατο δίδυμο των Μαρίας Κοτέογλου και Βιβής Βλάχου, βλέπει μέσω των προκριματικών στην 4άδα. «Σε κάθε τουρνουά προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό θα κάνουμε και εδώ, όπου πιστεύουμε ότι μπορούμε υπό κάποιες προυποθέσεις να φτάσουμε μέχρι τα ημιτελικά» τόνισε η αθλήτρια του Άρη, Κοτέογλου, που μετράει ήδη μία 4η θέση σε Μάστερς και μία 2η θέση στο τουρνουά της Βουρβουρού.

Η συμπαίκτριά της, Βιβή Βλάχου, που μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον Ζωλοσταθιάδη στον ΑΣΚ.Λαγκαδά φέτος πανηγύρισε τον τίτλο στην Βʼ Εθνική ΕΠΕΣΘ και την άνοδο στην Α2 Γυναικών, με μία 5η θέση στα Μάστερς, είναι και αυτή αισιόδοξη, ότι «με τη βοήθεια του Γιάννη Χαριτωνίδη αλλά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό».