Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2014 10:56

Η Καβαθά υπέγραψε στη Σαντορίνη

Παρά το γεγονός ότι αρχικά διέψευσε το δημοσίευμα του volleynews.gr για συμφωνία με την Άννα Καβαθά, ο ΑΟ Θήρας, τελικά υπέγραψε με την κεντρική της ΑΕΚ.



Η ομάδα της Σαντορίνης με αυτό τον τρόπο συνεχίζεις τις πολύ καλες μεταγραφικές κινήσες που θα την καταστήσουν πρωταγωνίστρια στο νέο πρωτάθλημα.


Η Καββαδά γεννίθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 1987, έχει ύψος 1.87 και έχει αγωνιστεί στον Βύρωνα, το Μαρκόπουλο, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ

Η Ανακοίνωση

Πιστοί  στο σχεδιασμό της ομάδος για την περίοδο 2014-2015 που θέλει να παντρεύει  το ταλέντο με την πείρα και το νεανικό σύνολο το  Δ.Σ. του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ  ήρθε σε συμφωνία με την αθλήτρια Άννα Καββαθά. Μετά και την αποχώρησή της από την ΑΕΚ η ταλαντούχα κεντρική είναι πια μέλος της ομάδος της Σαντορίνης. Της ευχόμαστε να είναι γι’αυτήν και τον Α.Ο.ΘΗΡΑΣ μια χρονιά γεμάτη  επιτυχίες και χαρές. 

6 σχόλια

  • Comment Link alkis Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 16:34 posted by alkis

    καλησπέρα έχω να γράψω από την τελευταία φετινή ήττα από τον οσφπ η ΑΕΚ αν θέλει να πρωταγωνιστεί στα επόμενα χρόνια στο βόλλεϊ γυναικών πρέπει να κάνει 2 βήματα να ξεχρεωση φέτος όλες τις αθλήτριες και αυτόματα να φτιάξει ένα ρόστερ για φέτος που να είναι μόνο για να μείνει στην κατηγορία υπάρχει τέτοια δυνατότητα και μετά από εκεί και πέρα κανείς και την υπέρβαση σου αν είσαι καλά οικονομικ...πάνε οι εποχές που υπήρχαν οι μεγάλες τσέπες και μοιράζανε τα λεφτά... φέτος το πρωτάθλημα θα πάει η στο φαβορί ΟΣΦΠ η στον ΠΑΟ

  • Comment Link νεστωρ Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 14:14 posted by νεστωρ

    @tisr21 wishfull thinking έκανε ο φίλος σου ο αεκτζης, που ειχε σίγουρη και τη Βασιλαντωνακη. Για να δούμε αν θα συμμετεχετε τελικά, ή αν θα αποσυρθείτε για να γλιτώσετε το διασυρμό των 0-22 ηττών, κάτι που το έχετε κάνει στο παρελθόν, το 2003 με 0-21, ο μόνος μεγαλός από τους συλλογους του κέντρου που έχει καταφέρει να μην πάρει ούτε νίκη μέσα σε μιά χρονιά σε οποιοδήποτε αθλημα.

  • Comment Link sorotospavlos Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 13:39 posted by sorotospavlos

    Κριμα για αητουσ που φτασανε τιν ομαδα οσ εδω κε τιν βλεπουν να γκρεμιζετε.... Block θα τροει...κλαμα μετα. Κριμα.

  • Comment Link Katantia Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 12:16 posted by Katantia

    Γιακουμη και Τοτσιδου μεινανε!
    Μηπως να το σκεφτουνε οι δυο τους να κατεβουνε στα Masters?
    Γιατι αλλες συμπαιχτριες δεν βλεπω..

  • Comment Link sup Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 11:51 posted by sup

    Δυστυχώς οι δύο καλύτερες ελληνίδες μας Παπαφωτίου-Καββαθά έφυγαν.