1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2014 19:36

Βασίλης Κουρνέτας: «Αφιερωμένο στα δύο παιδιά μου» (video)

Ο Βασίλης Κουρνέτας επέστρεψε στον Ολυμπιακός μετά από 5 χρόνια για να κατακτήσει το κύπελλο το οποίο αφιέρωσε στην οικογένειά του. 
«Ειναι πολύ γλυκιά η κούπα, μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα. Η επιστροφή μου στον Ολυμπιακό μετά το 2009 συνοδεύεται με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Ακόμα και σήμερα, η ομάδα είχε πολλές απουσίες, αλλά το πάθος και η πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου μας οδήγησε στη νίκη. Αυτό το τρόπαιο ματς φέρνει ηρεμία και συγκέντρωση για το πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κύπελλο απέναντι σε μια ομάδα που μας είχε δημιουργησε πολλά προβλήματα θα μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Επειδή το προηγούμενο κύπελλο με βρήκε το 2009 και δεν ήμουν καν παντρεμένος, θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στα δυο παιδιά μου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ