1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2013 22:28

Ταρνατόρος: «Έχει ευθύνη η ΕΣΑΠ, αλλά κυρίως η αστυνομία»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν εντός του Δ.Σ. για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Παραδέχτηκε πως ήταν λάθος ο ορισμός του αγώνα στο συγκεκριμένο γυμναστήριο αλλά τόνισε πως τίποτα δεν θα γίνονταν εφόσον ο Κομισάριος, οι διαιτητές και η αστυνομία τηρούσαν τα προβλεπόμενα...


«Οι διαπιστώσεις που κάναμε στο Δ.Σ. είναι τρεις. Το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν κατάλληλο για τους αγώνες της Volleyleague που έγιναν τη σεζόν 2012-13 με γηπεδούχο τον Μίλωνα αλλά αποδείχτηκε ακατάλληλο για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού. Η ΕΣΑΠ αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, ωστόσο, θα μπορούσαν όλα να γίνουν με πρόγραμμα και τάξη εφόσον ο Κομισάριος, οι διαιτητές και η ΕΛ.ΑΣ. έπρατταν τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη και τα όσα είχαν αποφασιστεί από κοινού στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας. Καλέσαμε στο Δ.Σ. τον Κομισάριο κ.Στέφανο Βασιλειάδη ο οποίος παραδέχτηκε πως ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει με τις συνθήκες που υπήρχαν.

Θεωρώ πως η κύρια ευθύνη είναι της αστυνομίας και για το λόγο αυτό θα στείλουμε και επιστολή διαμαρτυρίας προς τις αρμόδιες αρχές. Από εκεί και πέρα τα όσα επακολούθησαν με τις ανακοινώσεις εκ μέρους των σωματείων δεν βοήθησαν την κατάσταση. Οι εκπρόσωποι των σωματείων συμφώνησαν να εργαστούν ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον άλλα παρόμοια περιστατικά και σε συνεργασία με τη NOVA να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα το αγωνιστικό πρόγραμμα και με αγώνες που θα ξεκινούν νωρίτερα ώστε να διευκολύνεται η μεγαλύτερη προβολή των αγώνων και του πρωταθλήματος», είπε ο Ταρνατόρος.

Πηγή: sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ