Εκτυπώστε τη σελίδα
13-11-2013 19:26

Το... πένθος ταιριάζει στους διαιτητές!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
"Γίναμε ποδόσφαιρο" γράφαμε πριν από λίγες ημέρες, με την αποχώρηση δυο προπονητών(Ζαλμάς, Αγγελόπουλος) την τέταρτη αγωνιστική και την πέμπτη προστέθηκε και τρίτος, ο Στέλιος Καζάζης.

Τρίζουν βέβαια κι άλλοι πάγκοι, με πιο θορυβώδη, αυτόν του Παναθηναϊκού, ενώ οι μόνοι που δεν αμφισβητήθηκαν ως τώρα είναι ο Θανάσης Μουστακίδης , ο Κώστας Αρσενιάδης και ο Γιώργος Γιάτσης που πάνε ... τρένο τις ομάδες τους.

Απο εκεί και πέρα κάθε απομάκρυνση έχει και μια ιστορία, με πρώτη και καλύτερη αυτή της Παναχαϊκής, όπου έχουν μπλέξει τις... επιγονατίδες τους. Οι παίκτες είναι και παράγοντες, συνδέονται μεταξύ τους με κουμπαριές και όσοι δεν είναι παράγοντες είναι υπάλληλοι της Παναχαϊκής.

Σε αυτό το πανηγύρι δεν άντεξε και πολύ ο Άρης Αγγελόπουλος, αν και τους περισσότερους παίκτες τους μεγάλωσε στα γόνατα του, αλλά τα παιδιά έγιναν άνδρες και έφαγαν τον πατέρα τους και μετά τον παρακαλούσαν να γυρίσει στο σπίτι.

Ο Ζαλμάς από την άλλη έστησε , μαζί με τον Καλιμάνη, λάθος την ομάδα και οι ήττες ερχόταν η μία μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί και να φύγει από το Βραχάτι μετά από πολλά χρόνια.

Ο Παμβοχαικός ως νέα Σίσλει Τρεβίζο, φώναξε στο Βραχάτι όλους τους διαθέσιμους προπονητές, Δρίκο, Καλμαζίδη, Δεληκώστα, Καζάζη και τους πέρασε από... οντισιόν για να επιλέξει τον καλύτερο.

Το περίεργο σε αυτή την ιστορία, είναι ότι προθυμοποιήθηκαν να αλλάξουν στέγη οι ομοσπονδιακοί, παρότι πριν από μια εβδομάδα , εξήγγειλαν μεγαλόπνοα σχέδια για τις Εθνικές, χωρίς να κάνουν βέβαια κουβέντα για την απραξία του καλοκαιριού, μήπως και θιγούν οι εργοδότες τους. Εργοδότες, τρόπος του λέγειν, αφού εργοδότης είναι αυτός που πληρώνει...

Ο Δρίκος το καλοσκέφτηκε, διαπίστωσε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, μια απόσπαση από τη δουλειά(μαζί με Μπακοδήμο, Φλώρο) είναι καλύτερη από τη δόξα του ενεργού προπονητή και ανέκρουσε πρύμνα. Καλύτερα εθελοντής στην ΕΟΠΕ, παρά εργαζόμενος σε σχολείο.

Δικαιολογημένοι βέβαια κι οι δυο, αφού το εργασιακό περιβάλλον στην ΕΟΠΕ δεν είναι και το καλύτερο, είναι απλήρωτοι μήνες ή και χρόνια, αλλά οι θέσεις των ομοσπονδιακών δεν είναι πλέον ελκυστικές, αφού εξαγγέλλονται προγράμματα, που ματαιώνονται αυτόματα.

Η ΕΟΠΕ είχε στο παθητικό της και την υπόθεση Μπουτσουρή, που παράτησε την εθνική εφήβων για τον Παναθηναϊκό, ενώ επί Μπελιγράτη κάτι ανάλογο έκανε με την ανδρών και ο Λεώνης, αλλά για 200.000 ευρώ ετησίως(ασχέτως αν δεν τα πήρε)

Η υπόθεση ΠΑΟΚ εξάλλου είναι λίγο περίεργη. Για κάποιο άγνωστο λόγο πίστεψαν στη Θεσσαλονίκη ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, κάποιος τους φούσκωσε τα μυαλά και θεώρησαν καταστροφική την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ουδείς κάκισε τον Στέφενς για την τεσσάρα στο Καραϊσκάκης , ενώ η ήττα στο Ρέντη έφερε τρικυμία, παραίτηση και αλλαγή προπονητή, με τον Αλέκο Λεώνη να συναντά το πνευματικό παιδί του, Παναγιώτη Κουντουρίδη, λες και τον έστειλε να προλειάνει το έδαφος και να του ανοίξει το δρόμο.

Μιας και ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, να σας αποκαλύψουμε ότι από τους "τυχερούς" που είδαν δια ζώσης , την συντριβή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Καραϊσκάκης , ήταν και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, που είναι πάντα παρών στις ...μεγάλες στιγμές της ομάδας του.

Κι εδώ έρχεται στο μυαλό μας μια ποδοσφαιρική απορία, που πρέπει να τη διατυπώσουμε. Σαββίδης, Μαυρομάτης, Ζαγοράκης, Βρύζας έκοβαν ανενόχλητοι βόλτες στο "Καραϊσκάκης" με ασπρόμαυρα κασκόλ, αλλά ανάλογη εικόνα είναι απαγορευτική στην Τούμπα.

Δεν πρόκειται ποτέ να δούμε τους Μαρινάκη, Κουντούρη και λοιπούς, να απολαμβάνουν ανενόχλητοι έναν αγώνα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη...

ΥΓ2: Η Ομοσπονδία Διαιτητών σήκωσε το γάντι και προκήρυξε απεργία από τα πρωταθλήματα της ΕΟΠΕ και η ΕΟΠΕ ...απάντησε με τριήμερο πένθος , λόγω του θανάτου του Γιώργου Περσιανλή, κάτι που δεν έκανε ούτε στο θάνατο του Νίκου Σαμαρά. Ντροπή!

ΥΓ2: Η ζωή είναι ωραία. Την ημέρα που ο Θάνος Τερζής πενθούσε για το θάνατο του αγαπημένου του, προπονητή Περσιανλή, έμαθε ότι η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους και σχολίασε "ένας καρντάσης έφυγε, ένας καρντάσης ήρθε"

YΓ3: Μπορεί στα Βριλήσσια να είναι όλοι απλήρωτοι, μπορεί να έχασαν ένα πολύτιμο βαθμό από τον Πανναξιακό, αν και προηγήθηκαν 2-0 και 19-13, καμαρώνουν όμως γιατί αναδείχθηκε MVP η Εύα Χαντάβα με 20/55 επιθέσεις, με τις ψήφους των 12 προπονητών !

 
ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

2 σχόλια

  • Comment Link Γ.Σ. Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 00:30 posted by Γ.Σ.

    απληρωτες χμμμμμμμ
    *ασχετo.αλλα αφου το διαβασα......ανενοχλητοι.οι βρυζας και οι αλλοι με ασπρομαυρα κασκολ?!!! στου καραισκακη????
    μα για τοσο βλακες μας εχετε???εκει που μαζευαν φαπες καποιοι γιατι απλα ηταν.δημοσιογραφοι??? γελαω!καλο το ανέκδοτο αλλα μας πηραν χαμπαρι

  • Comment Link tsaousatoufile Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 18:22 posted by tsaousatoufile

    Ο πρώην...κ νύν μεγάλος χορηγός έχει απλήρωτες τις αθλήτριες?? Δεν το πιστευω...κάποιο λάθος θα έχει γινει!!!