1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2013 20:52

ΠΑΣΑΠ: «Η υπομονή έχει και τα όρια της…»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση και επικρίνει τα κριτήρια αδειοδότησης των 12 ΤΑΑ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού:
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ)  για την αδειοδότηση των ΤΑΑ και το παραλήρημα περί «φερεγγυότητας και επιτυχίας» της προ-αδειοδότησης (;) που ακολούθησε, το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών την ανάγκη να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κοινό της ελληνικής πετοσφαίρισης για το τι ισχύει στην πραγματικότητα.

Όπως όλοι γνωρίζουν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) πλέον, με βάση τον καινούργιο νόμο, δεν ελέγχει τα ΤΑΑ για χρέη προς αθλητές, προπονητές κτλ, παρά μόνο για άλλες παραμέτρους, που άπτονται του δημοσίου συμφέροντος ( χρέη προς εφορία, ΙΚΑ, κλπ ).

Σας ενημερώνουμε  λοιπόν, πως αν η ΕΕΑ ήλεγχε και τις τελεσίδικες αποφάσεις για χρέη προς αθλητές, (όπως στο παρελθόν) τουλάχιστον τρία (3) ΤΑΑ δεν θα ελάμβαναν χθες πιστοποιητικό, παρά το μικρό αριθμό τελεσίδικων αποφάσεων που υπάρχουν, λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων (εκκρεμούν περί των 30) της Α’ Βάθμιας Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (ΕΕΟΔΑΠ).

Σας ρωτάμε λοιπόν; Τι ακριβώς ελέγχατε στην προαδειοδότηση; Φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες; Επιβάλλατε κάποια ποινή στα αφερέγγυα ΤΑΑ, όπως είχατε αναφέρει, ότι έχετε προβλέψει στον εσωτερικό σας κανονισμό και αν ναι, σε ποια;

Μας προκαλεί, λοιπόν, ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός της σύνδεσης, που επιχειρείται από την ΕΣΑΠ, της αδειοδότησης με τις οφειλές προς τους αθλητές, η οποία ουδεμία σχέση έχει. Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα στην παραπληροφόρηση του φίλαθλου κοινού, που επιχειρήσατε…. Την αλήθεια την γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά για τo ποια ΤΑΑ είναι φερέγγυα και ποια όχι, οπότε δεν χρειάζεται να «κρύβεστε» πίσω από οποιαδήποτε αδειοδότηση ή απαγόρευση μεταγραφών, που τελεί εν αναμονή, κάτι που είναι τελείως άδικο για κάποια φερέγγυα σωματεία.

Η χθεσινή παρουσία του Δ/ντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη στην ΕΕΑ, ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική για σωρεία θεμάτων που αφορούν  ΤΑΑ, για τα οποία επιφυλασσόμαστε να κινηθούμε και νομικώς, πλέον, αν χρειαστεί.

Γιατί ξέρετε, η υπομονή έχει και τα όρια της

1 σχόλιο

  • Comment Link ΞΕΡΟΛΑΣ Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 06:27 posted by ΞΕΡΟΛΑΣ

    Σας τα εχω ξαναγραψει. Τωρα που οι γνωστοι αγνωστοι καθαρισαν το μεγαλο εμποδιο που λεγεται Ηρακλης, ολα θα τα βρισκουν σωστα. Κανεις δε χρωσταει πια, κανεις δεν εχει προβληματα και θελουν να το πιστεψουμε κιολας. Κριμα που ολους αυτους που πασχιζαν τα τελευταια χρονι ναφανε τον Ηρακλη τους βοηθησε καταλυτικα πραξεις και παραλειψεις ανθρωπων του Ηρακλη. Κυριως αυτων των τυπων που ως μαθητευομενοι μαγοι εδιωξαν τους ανθρωπους της διοικησης που φερανε νταμπλ και εδω και ενα χρονο προλαβαν να διαλυσουν την ομαδα και να την οδηγησουν στην Α2. Και μιλω για τους κους Τσιργογιαννη και Μπερμπερογλου σε πρωτη φαση και για τον κο Τσιργογιαννη με τους φιλους του της Πανελληνιας Λεσχης που επιμενουν να βρισκονται ακομα εκει. Ο κος Μπερμπερογλου ευτυχως μας τελειωσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ