1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2018 22:37

O ΠΑΟΚ κόντρα στη Φρανκφούρτη (7/11, 18.30) κυνηγάει ιστορική πρόκριση

Εναν από τους μεγάλους στόχους της σεζόν κυνηγάει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην γερμανική UV Φρανκφούρτης. Ο δικέφαλος υποδέχεται την ομάδα του Βασίλη Κωστόπουλου με σκοπό να πάρει την πρώτη νίκη που θα ανοίξει και το δρόμο της πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε μία ιστορική πρόκριση καθώς θέλει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που περνάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τα προκριματικά.


Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 18.30 στο PAOK Sports Arena και Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Όσο προχωράμε στη διοργάνωση ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση σε όλους τους τομείς και να αξιοποιήσουμε τη δύναμη μας. Η πρόκριση θα κριθεί και στους δύο αγώνες. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Η παρουσία των οπαδών μας θα είναι σημαντική για την τόνωση της ψυχολογίας μας».

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει τις τελευταίες ημέρες ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Ο Ισραηλινός έχει πάθε διάστρεμμα πριν δέκα ημέρες και παρότι οι γιατροί του έχουν συστήσει ξεκούραση για δύο εβδομάδες αγωνίστηκε στον κρίσιμο αγώνα με την BSSK Κωνσταντινούπολης.

Ο ΠΑΟΚ εφόσον προκριθεί θα αγωνιστεί στον Α΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει αντιπάλους την πεντάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης ρωσική Ζενίτ Καζάν, την τουρκική Χάλκμπανκ και την βελγική Ροζελάρε.

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να προκριθεί τότε θα συνεχίσει στο CEV Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της πολωνικής Όλστιν και της φινλανδικής Χουρικάνι Λοΐμά.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι: Νταβίντ Φερναντές Φουέντες (Ισπανία), Ξενίγια Γιουρκοβιτς (Κροατία).

Η United Volley Φρανκφούρτης έχει στη σύνθεση της πέντε ξένους παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Ελληνας ακραίος Βασίλης Κωστόπουλος. Η γερμανική ομάδα από τον β΄γύρο απέκλεισε την αυστριακή Ποσογίλνιτσα. Στο πρώτο ματς την είχε νικήσει 3-0 σετ ενώ απόψε στην Αυστρία η γερμανική ομάδα πήρε τα δύο πρώτα σετ και εξασφάλισε την πρόκριση. Στον α΄προκριματικό γύρο αντιμετώπισε και απέκλεισε την Σαχτιάρ Σολιγκόρσκ από την Λευκορωσία. Στον πρώτο αγώνα στην Λευκορωσία η Φρανκούρτη νίκησε 3-0 και στην έδρα της πήρε τα δύο πρώτα σετ και εξασφάλισε την πρόκριση. Στη συνέχεια άφησε τον αγώνα και ητττήθηκε 3-2 σετ σε αναμέτρηση που πρώτος διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Θεμελής. Στον άλλο ζευγάρι του γ΄προκριματικού γύρου η γαλλική Σαμόντ θα αντιμετωπίσει την σερβική Βοϊβοντίνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ