1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2015 22:13

Σεμινάριο της CEV για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Σε με πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η CEV, διοργανώνοντας το πρώτο σεμινάριο που αφορούσε τους υπεύθυνους των Κυπέλλων Ευρώπης των Ομοσπονδιών.
Στην Βουδαπέστη… χτύπησε η καρδιά των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, με την CEV να διοργανώνει σεμινάριο το οποίο αφορούσε τους υπεύθυνους των Κυπέλλων Ευρώπης των Ομοσπονδιών. Στην όμορφη πόλη της Ουγγαρίας βρέθηκαν εκπρόσωποι 21 Ομοσπονδιών, με την ΕΟΠΕ να εκπροσωπεί η Ειρήνη Χαράφια.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν το πρώτο, με τους εκπροσώπους των χωρών να δίνουν το βάρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας και το Τσάλεντζ Καπ, καθώς όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ γίνονται ξεχωριστά σεμινάρια κάθε χρονιά. 
Στην Βουδαπέστη υπήρξε ποικιλία θεμάτων που αφορούσαν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, από τις τεχνικές απαιτήσεις τους, έως και την βοήθεια που μπορεί να δοθεί σε συλλόγους όλη την σεζόν.

Όλες οι χώρες παρουσίασαν τις προτάσεις τους σε ένα διαδραστικό σεμινάριο, προτάσεις που θα αξιοποιηθούν και θα συζητηθούν στην επόμενη συνάντηση που θα υπάρξει και είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2016.


Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Κυπέλλων Ρίετ Ουμς μιλώντας για το πρώτο αυτό σεμινάριο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εργαστήκαμε για την διοργάνωση του σεμιναρίου εδώ και πολύ καιρό και είμαι περήφανος που στέφθηκε με επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και τους συναδέλφους μας από την Ουγγρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη βοήθειά τους στην οργάνωση του σεμιναρίου. Έκαναν πολύ καλή δουλειά, αλλά πάνω απ 'όλα αυτά έκαναν τους πάντες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στην σύντομη διαμονή τους εδώ στη Βουδαπέστη. Επίσης, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την ποιότητα και την αξία των αντιπροσώπων των Ομοσπονδιών. Το σεμινάριο αυτό δεν ήταν απλώς μια σειρά διαλέξεων, αλλά πάνω απ 'όλα μια ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες φορείς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Ελπίζουμε σύντομα να επαναλάβουμε ανάλογο σεμινάριο με ακόμη περισσότερα μέλη από την οικογένεια του βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ