1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2021 14:03

Καζάζης: «Νίκες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα της ομάδας»

Ικανοποιημένος από τη μεγάλη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ επί της Κομάρνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ανέφερε στο olympiacossfp.gr:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα. Είναι από τις νίκες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα της ομάδας. Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση τόσο σκληρά και δύσκολα παιχνίδια, μόνο καλό κάνουν στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στον επαναληπτικό αγώνα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Συγχαρητήρια σε όλες τους παίκτες για την προσπάθεια και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Χέρμανς Έγκλεσκαλνς

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς που πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση κόντρα στην Κομάρνο και ολοκλήρωσε το ματς με 36 πόντους δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το σερβίς είναι συνήθως η δύναμή μας, αλλά σήμερα δεν λειτούργησε τόσο καλά για εμάς.

Έτσι έπρεπε να βρούμε κάποιες άλλες επιλογές. Ο αντίπαλός μας πάλεψε σκληρά αλλά μόλις γυρίσαμε στο 2ο σετ, μας έδωσε το συναίσθημα να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν κερδίσαμε το σημερινό παιχνίδι, παίζοντας υψηλό επίπεδο βόλεϊ, αλλά θα υπάρξουν αγώνες σαν αυτόν, όπου το πιο σημαντικό θα είναι να κερδίζουμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ