1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2019 01:56

Ο γάτος της Γιαμαμάι πρωταγωνιστής και στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Στην αναμέτρηση μεταξύ της Γιαμαμάι Μπούστο Αρσίτσιο με την Σβιετέλσκι για το Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 σετ και 8-5 στο 3ο σετ οι διαιτητές της αναμετρησης Κορέα Μπενίτεθ και Χουσεΐοβιτς διέκοψαν τον αγώνα. Τι είχε συμβεί;

Ένας ωραίος γκρι γάτος έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο χωρίς προηγουμένως να έχει σημειωθεί στο φύλλο αγώνα.

Οι παίκτριες των δύο ομάδων βρήκαν ευκαιρία για λίγο χαλάρωμα και ο γάτος μετά την... παρέμβαση αποχώρησε για τα ενδώτερα διαμερίσματα του.

Αν προσέξετε στο βίντεο οι παίκτριες της Γιαμαμάι γελούν... πονηρά και αναρωτιούνται «τι κάνει ο γάτος εδώ»;

Το πραγματικά έχει συμβεί;

Τις απορίες έλυσε ο γενικός διευθυντής της Γιαμαμάι Εντζο Μπαρμπάρο: «Είναι ένας συμπαθητικός αρσενικός γάτος που έχει έρθει στην εγκατάσταση εδώ και δύο μήνες. Είναι πολύ φιλικός. Κάθεται ήσυχος σε όλες τις προπονήσεις. Αμέσως τον αγάπησαν όχι μόνο οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας αλλά και των μικρότερων ηλιακιακά ομάδων και μας ζήτησαν να τον φροντίσουμε. Αυτό κάναμε. Πήγαμε τον γάτο σε κτηνίατρο, του κάναμε τα εμβόλια, τον καθαρίσαμε και τον φροντίζουμε κάθε μέρα. Παράλληλα αναζητήσαμε τον ιδιοκτήτη του στη γύρω περιοχή αλλά δεν τον αναζήτησε κανείς και έτσι τον υιοθετήσαμε. Αυτή είναι η ιστορία του γάτου της Γιαμαμάι και ζητάμε την κατανόηση όλων εάν κάποια φορά φέρει αναστάτωση όπως έγινε στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τα άλλα είναι πολύ ήσυχος και ίσως να γίνει και η μασκότ μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ