1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2019 22:14

Φάιναλ-4 τέλος, ήρθε το Τσάμπιονς Λιγκ Super Finals!

Μία πρωτοποριακή απόφαση ανακοίνωσε σήμερα 14/2 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία θα μπει στα βιβλία της ιστορίας του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου βόλεϊ.
Ο πρόεδρος της CEV, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Βερολινό, ανακοίνωσε τους Super Finals του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είναι αυτό; Για πρώτη φορά στην ιστορία οι τελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε άνδρες και γυναίκες θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα και στο ίδιο γήπεδο. Έτσι, στις 18 Μαΐου 2019 στο υπερσύγχρονο "Max-Schmeling-Halle" στο Βερολίνο, οι δύο κορυφαίες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες θα αναμετρηθούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Έτσι, καταργείται ο θεσμός του φάιναλ-4 με την διοργανώτρια ομάδα να προηγείται απευθείας στα ημιτελικά. Είναι μία ιστορική μέρα για το ευρωπαϊκό βόλεϊ, καθώς κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ξανά στα χρονικά.

«Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μία καλύτερη πόλη από το Βερολίνο για να φιλοξενήσει τους πρώτους Super Finals στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι κορυφαίοι και κορυφαίες της Ευρώπης θα βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο και θα μάχονται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας, μπροστά σε ένα σπουδαίο κοινό όπως είναι ο κόσμος στο Βερολίνο. Θα είναι ένα event που δεν θα ξεχάσει κανείς» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ