1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-04-2018 17:35

Ρούσης: «Οικογενειακοί οι λόγοι της αποχώρησης»

Για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους μίλησε ο Γιώργος Ρούσης στην ανακοίνωσή του με αφορμή την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΑΟ Θήρας. 
«Μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησης μου από την θέση του προπονητή του Α.Ο. Θήρας και έχοντας ήδη εδώ και αρκετό καιρό, με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά, προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με ανάγκασαν να διακόψω το έργο μου και να επιστρέψω στη βάση μου. 

Για όσους βρίσκονταν μέσα ή κοντά στην ομάδα και γνώριζαν τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τους πετύχαμε όλους, με χαμηλότερο προϋπολογισμό και με μια βάση από νεαρές Ελληνίδες αθλήτριες. 

Θα πρότεινα λοιπόν σε κάποιους δημοσιογράφους που βλέπουν φαντάσματα την επόμενη φορά να κάνουν ρεπορτάζ και να με καλέσουν εάν θέλουν στο τηλέφωνο για να τους λύσω ότι απορίες έχουν και όχι να κάνουν διάφορες εκτιμήσεις που είναι αβάσιμες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασίας μας, τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό team, τις αθλήτριες και φυσικά όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας όλη την χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ