1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στην Γερμανία από την Βισμπάντεν και αποχαιρέτησε το Challenge Cup γυναικών.
Για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «8» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Γερμανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 20:30, την Βισμπάντεν.
Ο Παναθηναϊκός έχασε 3-1 από την Ναντ στην Γαλλία και σε συνδυασμό με το 1-3 της Αθήνας, ο πρωταθλητής Ελλάδας αποκλείεται από το. Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ γυναικών
Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη γερμανική Βισμπάντεν, η οποία επικράτησε με 3-0 στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Challenge Cup.
Την Γερμανική Βισμπάντεν υποδέχεται στο «Παλατάκι» ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών (11/1, 19.00 COSMOTE SPORT 7HD).
Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αθηνά Παπαφωτίου τόνισε για την ήττα απο τη Ναντ:
Στην πίεση της Ναντ από το σερβίς στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού , Γιάννης Καλμαζίδης  για την ήττα απο τη Γαλλική ομάδα  ενώ δήλωσε:
Την ήττα με 3-1 σετ στο κλειστό του Μετς από τη Ναντ γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών.
Την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος Ναντ υποδέχεται στο κλειστό του Μετς ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών (10/1, 17.00 COSMOTE SPORT 6HD).
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την ήττα αποκλεισμό των πρασίνων:
Η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε στην Αρένα της Μόντσα. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ από την ομώνυμη ιταλική ομάδα και σε συνδυασμό με την ήττα με 3-2 σετ στο Μετς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα στην αρένα της Μόντσα (Arena Di MONZA) για την πρόκριση στους «8» του Τσάλεντζ Καπ. (21/12, 21:00)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε για την ήττα απο τη  Μόντσα:
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τη Μόντσα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ αλλά η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης έμεινε ανοικτή.
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο γυμναστήριο του Μετς την ιταλική Μόντσα στο πιο μεγάλο «κρας τεστ» στο Τσάλεντζ Καπ. Οι πράσινοι θα δώσουν τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν στην έδρα τους που θα κρίνει πολλά για τη μελλοντική τους πορεία στη διοργάνωση.
Εκτός Ευρώπης έμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Νοβάρα, γνωρίζοντας την ήττα στην Ιταλία με 3-0 σετ.
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και το «διπλό» (1-3) στην έδρα της ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ευρωπαϊκό της ταξίδι. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Ιταλία, όπου την Τετάρτη (6/12) στις 21:00, αντιμετωπίζουν την ισχυρή Νοβάρα, στη δεύτερη «μάχη» της φάσης των «16» του Challenge Cup.
Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο χρυσό σετ και πλέον βρίσκεται στους «8» του Τσαλεντζ καπ!
Ο Γιάννης Καλμαζίδης σε δηλώσεις του για την πρόκριση θρίλερ των «πρασίνων» στους «8» του Τσάλεντζ καπ γυναικών στο χρυσό σετ στη Ρουμανία, υποστήριξε:
Στο χρυσό σετ κατάφερε ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών, μετά την ήττα με 3-0 σετ που γνώρισε από την CSM Βουκουρεστίου στην Ρουμανία.
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή ήττα, με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να επικρατεί 3-0 στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Challenge Cup στο χρυσό σετ σε μια ιστορική βραδιά για τον σύλλογο.
Επιστροφή στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις οι γυναίκες του Παναθηναϊκου, καθώς βρίσκονται στο Βουκουρέστι για να αντιμετωπίσουν την CSM, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Challenge Cup.
Για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Σουσά και με τη νίκη του με 3-1 σετ σφράγισε το εισιτήριο για τους 16 του Challenge Cup. Οι πράσινοι με όπλο το σερβίς και 58% αποτελεσματικότητα στην επίθεση έφτασαν στη νίκη και ετοιμάζονται για τον αγώνα με την Καλαμάτα 80 στο πρωτάθλημα.
Σελίδα 1 από 38

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ