1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2023 18:58

Iντάλγκο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα », Κουμεντάκης: «Πολύ μεγάλη νίκη»

O εκπληκτικός Κουβανός  ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο που τελείωσε το ματς με 23 πόντους τόνισε:

«Είχαμε μελετήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Όταν χάσαμε το πρώτο σετ είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παίξαμε καλά σε όλους τους τομείς. Δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σήμερα παίξαμε εκπληκτικά όλοι. Θέλω να πω συγγνώμη σε όσους ήταν εδώ χθες και τα όσα έγιναν. Ένιωσα άσχημα για όσους πληγώθηκαν και δε μπορούσαν να αναπνεύσουμε, λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν και που δεν έγινε χθες το ματς. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σήμερα, πήραμε τη νίκη και είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη, είμαι περήφανος για τα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και έπαιξε πολύ καλά όλη τη σεζόν, λυπάμαι που δεν έγινε με κόσμο για να διαφημίσουμε το σπορ. Εμείς δεν είχαμε κάτι να χάσουμε, τα δώσαμε όλα παλέψαμε κάθε πόντο για να κερδίσουμε. Θέλω να το ευυχαριστηθώ και μετά να δούμε τη Μακάμπι μετά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ