1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2023 00:13

Οριστικό: Αναβολή στον ημιτελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, την Πέμπτη ο αγώνας

Για την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε ο επαναληπτικός ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Στις 14.30 το πρώτο σερβίς χωρίς την παρουσία θεατών.

 

Η μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε λόγω ρίψης δακρυγόνων εντός του κλειστού στον Άγιο Θωμά ανάγκασε τους υπεύθυνους του αγώνα σε συνεννόηση με τις δύο ομάδες και την Αστυνομία να μεταφέρουν τον αγώνα για την επόμενη μέρα.

Η αρχική απόφαση ήταν τελικά να γίνει σήμερα Τετάρτη αλλά μόλις καθάριζε η ατμόσφαιρα από το δακρυγόνο. Όταν αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό, υπήρξε αναφορά από τον Ολυμπιακό για το κρύο μου επικρατούσε στον Άγιο Θωμά, καθώς όλα ήταν ανοιχτά για πάνω από μία ώρα, με τους Πειραιώτες να λένε πως προτιμούν να γίνει την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Ωστόσο αυτό δεν γινόταν καθώς την Πέμπτη στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ερμή Σχηματαρίου και έτσι ξεκίνησαν νέες επαφές του Βούλγαρου παρατηρητή με την CEV προκειμένου να αποφασιστεί η ώρα διεξαγωγής. Μετά τις επαφές που υπήρξαν οι δύο ομάδες συμφώνησαν να διεξαχθεί στις 14:30 χωρίς παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ