1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2023 22:35

Ολυμπιακός: Μιτσέλι και Λαμπρούση αφιέρωσαν την πρόκριση στη Θύρα 7

 Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι και η διεθνής κεντρική, Τζίνα Λαμπρούση την πρόκριση του Ολυμπιακού στην οκτάδα του CEV Cup, με δεύτερη νίκη κόντρα στη Ντούγκλα Λίμπερετς.

 Ο κόουτς Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε:«Αρχικά, η νίκη αυτή και η πρόκριση είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε και για αυτό! Εξαιρετική εμφάνιση κάτω από δύσκολες συνθήκες, γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ… πεινασμένος μετά την ήττα του στον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα τους. Προσπάθησαν να μας πιέσουν πολύ με το σερβίς, αλλά όταν οργανωθήκαμε, βγάλαμε περισσότερη ποιότητα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Συγχαρητήρια. Είμαστε η γυναικεία ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη».

Τζίνα Λαμπρούση: «Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένες από την αρχή του ματς, η Λίμπερτς μας πίεσε αρκετά, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, αλλά καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Κάναμε το δεύτερο βήμα για την επόμενη φάση του CEV Cup, προκριθήκαμε, συνεχίζουμε. Θέλω να πω εκ μέρους όλων των αθλητριών, ότι αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και την πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ