1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2023 21:04

Challenge Cup γυναικών: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στη Κιέρι στο Μαρούσι (18/01, 21.15 Cosmote Sport 6 HD)

Τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να πάρει τη πρόκριση στην οκτάδα του Challenge Cup γυναικών.

Οι «πράσινες» στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία κόντρα στην Κιέρι, εκ των φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου, ηττήθηκαν με 3-0 σετ και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα πρέπει το βράδυ της Τετάρτης στο Μαρούσι (18/01, 21.15 Cosmote Sport 6 HD) να επικρατήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ και να πάρουν και το χρυσό σετ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ., ενώ η Κιέρι που βρίσκεται στην 5η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 11-4 επικράτησε το Σάββατο (14/1) της Κούνεο με 3-1 σετ.

«Αύριο έχουμε την ρεβάνς απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης. Στην Ιταλία πήραμε  μια γεύση για το πόσο ποιοτική είναι η ιταλική ομάδα. Το ότι χάσαμε στην έδρα τους δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε εξτρά κίνητρο να κάνουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι, να παίξουμε στο μέγιστο και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Η αποστολή μας παραμένει δύσκολη αλλά είμαστε Παναθηναϊκός και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο» δήλωσε η αρχηγός του Παναθηναϊκού Πένυ Ρόγκα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Αυστριακός Μπόσκο Μίλιτς και ο Άγγλος Τζόσεφ Γκορ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ