Εκτυπώστε τη σελίδα
09-01-2023 23:12

Challenge Cup γυναικών: Στην Ιταλία για το πρώτο παιχνίδι με την Κιέρι ο Παναθηναϊκός (10/1, 21.00)

Την Ιταλική Κιέρι καλείται ο Παναθηναϊκός να αποκλείσει για να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών. Οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν την εξαιρετική Iταλική ομάδα, το βράδυ της Τρίτης στην έδρα της (10/01, 21.00) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του θεσμού. Ο επαναληπτικός στο Μαρούσι θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (18/01, 21.15).
Η Κιέρι μετά από 14 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στη 5η θέση με 10 νίκες και 4 ήττες και έχει 29 βαθμούς. Την Παρασκευή 6/1 μάλιστα πήρε τη νίκη στην έδρα της Καλτσομαγκιόρε με 3-2 σετ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 σετ επί του Άρη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Ντενίζ Ντεμίρ και ο Βούλγαρος Στόγιαν Μπάρεφ.

Η κεντρική του Παναθηναϊκού Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε:"Αντιμετωπίζουμε μία από τις δυνατότερες ομάδες της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε ότι η Ιταλία έχει πολύ καλό επίπεδο στο βόλεϊ και κάθε χρόνο οι ομάδες της πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Αυτό μας δίνει κίνητρο και διάθεση να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά ξέρουμε τις δυνατότητές μας και είναι σίγουρο ότι όλες μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε το στόχο μας".