1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2022 12:38

Τζουλιάνι: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στους κρίσιμους πόντους»

 Ο Ολυμπιακός νικησε ην Κομάρνο με 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Challenge Cup και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων«, Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε ικανοποιημένος μετά τον αγώνα:

«Το καλό είναι, ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, βελτιώσαμε την επίθεση από υποδοχή, το side out. Ενώ στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά το διορθώσαμε. Είναι επίσης σημαντικό, που βελτιώσαμε το σερβίς μας, ειδικά στο τέταρτο σετ. Είμαι ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος, επειδή ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Πράγματι, ήταν πολύ σημαντικό το τρίτο σετ, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στους κρίσιμους πόντους και το πήραμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε το παιχνίδι, να έχουμε σωστή συμπεριφορά στο επόμενο».

Ο Ανέστης Δαλακούρας πρόσθεσε: «Ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι και είναι μια σειρά από πολλά συνεχόμενα ματς, τώρα η ομάδα θα βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και το ρυθμό της και δείχνουμε, ότι και στις δύσκολες στιγμές, μπορούμε να ανατρέψουμε καταστάσεις και να δείξουμε χαρακτήρα. Στο ματς, ανεβάσαμε κατά τη διάρκεια τη συγκέντρωση μας, πιέσαμε στο σερβίς, έτσι πήγε και καλύτερα το μπλοκ. Το επόμενο θα είναι δύσκολο παιχνίδι, έδειξαν ότι παίζουν καλά, όμως θα μπούμε συγκεντρωμένα».

Ο Δημήτρης Τζιάβρας σχολίασε: «Πιεστήκαμε λίγο στο δεύτερο σετ, αλλά παρόλα αυτά, μετά καταφέραμε και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο σερβίς και φύγαμε από εδώ με την καθαρή νίκη. Θα είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι στον επόμενο αγώνα, είναι και στην έδρα μας, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο. Το γήπεδο ήταν χαμηλοτάβανο, μας επηρέασε λίγο, αλλά παρόλα αυτά, βρήκαμε τη λύση»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ