1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2021 22:41

Φιλανθρωπικό τουρνουά ΟΦΗ: Τιμήθηκαν Καραμπέτσος και Γεροθόδωρος

Παρών στο Φιλανθρωπικό τουρνουά του ΟΦΗ στο ΒΑΚ ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τιμήθηκε απο το ΤΑΑ ΟΦΗ, (την πλακέτα παρέδωσε στον κ. Αυγενάκη το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Ελένη Καζάκου), για την μεγάλη του συμβολή στο επαγγελματικό βάλει, με την παροχή εσόδων που λαμβάνουν πλέον οι ομάδες από το ποσοστό των κερδών του στοιχήματος .

Ο Ηρακλειώτης Υπουργός των Σπορ συνεχάρη τον ΟΦΗ, για το υπέροχο τουρνουά που διοργάνωσε, και τον ξεχωριστό σκοπό που είχε ώστε να στηριχθούν οι πληγέντες από τον σεισμό, και ανήγγειλε νέα χρηματοδότηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μέσα στο φθινόπωρο.

Τιμήθηκε ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, για την προσφορά του στο βάλει.Ο διεθνής διαιτητής Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος για την προσφορά του, στην διαιτησία. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον ΟΦΗ.

Σε μια υπέροχη κίνηση φιλοξενίας, οι αρχηγοί των αποστολών έλαβαν ένα καλάθι με Κρητικό μέλι, κρασί, λάδι και καφέ Δανδάλη, απο τον εκπρόσωπο του πολιτιστικού συλλόγου Θραψανού, κ. Μαυραντωνάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τις ομάδες για την συμβολή τους, στην αποκατάσταση του σχολείου του χωριού.

Στόχος τπλέον του ΟΦΗ, είναι αυτό το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο στο Ηράκλειο και να αποτελεί μια γιορτή του βόλει και κίνηση κοινωνικής προσφοράς. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ