Εκτυπώστε τη σελίδα
02-04-2020 19:50

Η C.E.V. πληρώνει 2,6 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματικά έπαθλα στα σωματεία

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως θα μοιράσει στα σωματεία που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης που έχει υπό την αιγίδα της τα χρηματικά έπαθλα που τους αντιστοιχούν μέχρι και τον μήνα Μάρτιο.

H οικονομική ζημιά των σωματείων με τις αναστολές των ευρωπαϊκών κυπέλλων αλλά και των εγχώριων πρωταθλημάτων έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις ομάδες, με την C.E.V. να τους προσφέρει μεγάλη βοήθεια με την πληρωμή των χρηματικών επάθλων τους, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ.

«Ελπίζουμε όλοι ότι η άμεση πληρωμή των χρημάτων στα σωματεία θα τα βοηθήσει στη διαχείριση αυτής της πρωτοφανούς κρίσης. Η C.E.V. θα συνεχίσει να δουλεύει με αισιοδοξία μαζί με όλα τις ομοσπονδίες, λίγκες και σωματεία της Ευρώπης για την εξέυρεση εύλογων λύσεων προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η κρίση. Σε αυτό το στάδιο, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη της πανδημίας σε ολόκληρη την Ευρώπη και στον κόσμο πριν λάβουμε οποιαδήποτε περαιτέρω απόφαση για το υπόλοιπο των φετινών ευρωπαϊκών κυπέλλων» δήλωσε ο πρόεδρος της C.E.V. Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.