Εκτυπώστε τη σελίδα
04-03-2020 00:32

Κοβάτσεβιτς: «Πετύχαμε όλους τους στόχους μας»

Aπόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού που συνοδεύτηκε με ροτέϊσον αλλα τελείωσε με νίκη γοήτρου απο τις φιλοξενούμενες με 2-3, εμφανίστηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα, στο olympiacossfp.gr:

«Θα ήθελα να απολογηθώ για την ήττα. Φυσικά και θέλαμε τη νίκη για εμάς όμως είναι πολύ πιο σημαντικό να προστατέψουμε κάποιες αθλήτριες από κάποια μικροπροβλήματα και να δώσουμε ευκαιρίες στις αθλήτριες που έρχονται από τον πάγκο, σε ένα πολύ δυνατό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Στο τέλος πετύχουμε όλους στόχους μας για αυτό το παιχνίδι. Στα δυο πρώτα σετ, κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας για τη φετινή σεζόν και αυτό μας δείχνει ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα αυτή τη χρονική περίοδο. Στη συνέχεια για τις αθλήτριες του που ήρθαν από τον πάγκο δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά και αυτές έδειξαν χαρακτήρα  και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους».

Η Σάσκια Χίπε ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που περάσαμε και φέτος στην ημιτελική φάση. Μέχρι στιγμής έχουμε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ και πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Συνεχίζουμε και περιμένουμε τα επόμενα δυο παιχνίδια για να διεκδικήσουμε για μια ακόμα φορά την πρόκριση στον τελικό».

Σχετικά άρθρα