Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2020 18:46

Challenge cup: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι η αποστολή της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Challenge Cup, με αντίπαλο την Μπεκεσκάμπα.

Οι «ερυθρόλευκες» την Τρίτη (18/02) και ώρα 19.30 σε απευθείας μετάδοση από το COSMOTE SPORT 7 θα αναμετρηθούν με την Ουγγρική ομάδα στην Városi Sportcsarnok με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα, ενόψει και του επαναληπτικού στο «Μελίνα Μερκούρη» (03/03, 17.30).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Η Μπεκεσκάμπα μετά από 15 αγωνιστικές στο Ουγγρικό πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση με 10 νίκες και 5 ήττες. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Ιβάν Μομίροφ και ο Ολλανδός Γιαν Γκέριτ Ρίτσαρντ.

Ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ουγγαρία. Η Μπεκεσκάμπα είναι μια καλή ομάδα και θα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, ερχόμαστε από δυνατούς αγώνες και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, που θα μας δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς έχουμε τον δεύτερο αγώνα στο Ρέντη».

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η προσοχή μας είναι πλέον μόνο στον αγώνα κόντρα στην Μπεκεσκάμπα. Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα. Είναι πολύ καλό ότι πήγαμε μια μέρα νωρίτερα στην Ουγγαρία καθώς έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε.

Είναι καλό για εμάς που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια στην έδρα μας για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης».