1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2020 16:10

Κοβάτσεβιτς: «Προκριθήκαμε και δώσαμε χρόνο συμμετοχής στις υπόλοιπες αθλήτριες»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπρανκο Κοβατσεβιτς για την δεύτερη νίκη κόντρα στη Γένισεϊ Κρασνογιάρσκ με 3-1 σετ, στο κλειστό του Ρέντη και την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup όπου τον περιμένει η νικήτρια του ζευγαριού Σβιετέλσκι Μπεσκεσάμπα-Καλτσίτ Καμνίκ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr μετά το τέλος του ματς: «Αυτό που θέλαμε από το σημερινό παιχνίδι ήταν να κερδίσουμε τα δυο πρώτα σετ. Τα καταφέραμε, όχι τόσο εύκολα αλλά με καλή απόδοση. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε τις βασικές μας παίκτριες και παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες ώστε να αγωνιστούν απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Από την πλευρά της η Άννα Ζιβογίνοβιτς υποστήριξε:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με δυνατά παιχνίδια, μέσα σε λίγες ημέρες. Σήμερα στα δυο πρώτα σετ παίξαμε καλά, ήμασταν σε καλή κατάσταση και πανηγυρίσαμε γρήγορα την πρόκριση. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου και θέλω να συγχαρώ τις συμπαίκτριες μου. Περιμένουμε πιο δυνατό αντίπαλο στην επόμενη φάση αλλά πρώτα από όλα πρέπει να σκεφτόμαστε την δικιά μας απόδοση. Εφόσον εμείς παίζουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ