Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2020 15:00

Challenge Cup: «Φουλάρει» για πρόκριση ο ΑΟ Θήρας κόντρα στη Σαφχάουζεν

Με στόχο την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Challenge cup γυναικών, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται την Τρίτη (04/02, 19.30 Cosmote Sport 6) την Ελβετική Σαφχάουζεν στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του θεσμού.

Στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία η ομάδα της Σαντορίνης ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ, όμως η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή. Για να πάρει απευθείας το εισιτήριο για τα προημιτελικά ο ΑΟ Θήρας θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ενώ αν νικήσει με 3-2 σετ τότε η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποκλειστεί.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας η Σαφχάουζεν επικράτησε της Τόγκενμπουργκ με 3-0 σετ και με 40 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-3.

Ο ΑΟ Θήρας για την 14η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών νίκησε με 3-0 σετ τον Πορφύρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 6 στις 19.30 και διαιτητές θα είναι ο Σλοβάκος Μάρκο Σίφριντ και ο Σέρβος Μπόριτς Κόβατς.


«Να χαμογελάσουμε με τον κόσμο μας»

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη αναμέτρηση. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό και μακάρι στην οκτάδα να προκριθούμε και οι δύο ομάδες».

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • «Σάμπα» με την Φερνάντα Μέλο στον Α.Ο. Θήρας
    Η Φερνάντα Μέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Κουβανής Μεντάρο στον ΑΟ Θήρας. Η έμπειρη Βραζιλιάνα διαγώνια είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ80 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Παφιακό, όπου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκε για την μεγάλη ικανότητα της στο σκοράρισμα.