1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2018 19:29

Αθάνατη CEV: Στα... κρυφά οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων

Τελικά οι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας βόλεϊ (CEV) δεν θα γεράσουν ποτέ.

Παραμονή των κληρώσεων των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο Λουξεμβούργο (υποθέτουμε) και οι αθεόφοβοι δεν έχουν βγάλει μία ανακοίνωση που να ενημερώνουν για τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανδρών και γυναικών, ούτε και σε ποια διοργάνωση βρίσκονται οι ομάδες που έκαναν αλλαγές την τελευταία στιγμή.

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην τελευταία Ενωση Πετοσφαίρισης του πολύπαθου ελληνικού βόλεϊ. Περισσότεροι από 200 ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι στο σκοτάδι τους.

Αύριο Πέμπτη (28/6) όταν ξημερώσει στο ωραίο Λουξεμβούργο θα γίνουν με το καλό και οι κληρώσεις οπότε κατά το βραδάκι θα μάθουμε - Θεού θέλοντος και CEV επιτρέποντος - το που θα παίξουν οριστικά οι ελληνικές ομάδες και ποιες θα είναι οι αντιπαλοί τους.

Να σημειωθεί τέλος πως οι κληρώσεις θα γίνουν την Παρασκευή 29 Ιουνίου και όχι στις 28/6 όπως έγραφε το σάιτ της CEV.

Σχετικά άρθρα

  • Δεύτερη νίκη και πανηγυρική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 16 του CEV Cup (pics)
    Ο ΠΑΟΚ επικράτησε για δεύτερη φορά της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 3-0 κατακτώντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους 16 του CEV Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μιλάνο. Ο Δικέφαλος παρόλο που δεν είχε στη διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο ακραίο Άξελ Τρούτσεφ και ο Μενέλαος Κοκκινάκης έμεινε στον πάγκο για να προφυλαχθεί, έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα από το 3-0 στο Ζάγκρεμπ διαχειρίστηκε σωστά το σημερινό ματς.
  • Μεγάλη πρόκριση για Πολίς και Στράντζαλη στους 8 του Champions League
    Η νίκη της Πολίς κόντρα στη Δυναμό Καζάν ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρόκριση για την ομάδα της Όλγας Στράντζαλη ακόμα και αν εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ελληνίδα διεθνής ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτική και με 13 πόντους ήταν καθοριστικός παράγωντας στη νίκη της ομάδας της.
  • Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός στο Ρέντη κόντρα στη Μόντενα του Τζιάνι (12/12, 18.00)
    Σαρανταπέντε χρόνια μετά την πρώτη τους μονομαχία στον Β΄γύρο του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης (τη σεζόν 1974-75) ο Ολυμπιακός και η περίφημη Μόντενα του θρυλικού Τζιανι (εχει αποσύρει την φανέλα του ως παικτη) θα μονομαχήσουν για 4η χρονιά και για 6η φορά συνολικά ως αντίπαλοι, στο φιλέ ευρωπαϊκής διοργάνωσης. (12/12, 18.00, COSMOTE SPORT 6 HD).
  • Άνοδος έξι θέσεων για την Eθνική γυναικών στο ευρωπαϊκό ράνκινγκ
    H καλή πορεία της εθνικής μας ομάδας γυναικών στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα , η πρόκριση της στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης και η κατάκτηση τελικά της 14η θέσης, έφεραν και το καλύτερο πλασάρισμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ευρωπαϊκό ρανκινκ που ανάρτησε η CEV.
  • Σνόου βόλεϊ: Στην Ελλάδα το χαρακτηρίζουμε «πανηγυράκι» αλλά ο κόσμος προχωράει
    Το 40ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2019 στη Βιέννη με την συμμετοχή κορυφαίων αξιωματούχων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αυστρίας που ήταν και η οικοδέσποινα μαζί με την ομοσπονδία βόλεϊ της Αυστρίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ