1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2018 20:30

Κώστας Ναλμπάντης: «Θέλουμε την άνοδο με τον Νέστορα»

Στα 50 του χρόνια, ο Κώστας Ναλμπάντης με την ομάδα του Νέστορα ζει δεύτερη νεότητα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκρίθηκε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, στα μπαράζ ανόδου στη Volley League Ανδρών. 
Ο Νέστορας, την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του Β2 ομίλου χρειαζόταν νίκη με 3-0 ή 3-1 κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης για να προκριθεί στην επόμενη φάση ως δεύτερος. Με την λήξη του αγώνα και την νίκη με 3-1 σετ, ο Κώστας Ναλμπάντης ξέσπασε.

«Πριν τον αγώνα είχαμε αρκετά μειονεκτήματα. Αγωνιστήκαμε μόλις οκτώ παίκτες, έπρεπε να νικήσουμε με 3-0 ή 3-1 για να περάσουμε και το κλίμα στο γήπεδο του Πήγασου ήταν λίγο... επιθετικό λόγω και της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Όλα αυτά έπρεπε να τα διαχειριστώ εγώ στα αποδυτήρια. Έπρεπε να αντιστραφεί το κλίμα που υπήρχε και να μετατραπεί σε πείσμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε τεράστια δυσκολία. Παρόλα αυτά, αφού μιλήσαμε για περίπου 20 λεπτά στα αποδυτήρια και πεισμώσαμε πολύ. Βγάλαμε τον εγωισμό μας στο γήπεδο, είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Ναλμπάντη στο volleyball.gr.

Ο 50χρονος κεντρικός πλέον στον Νέστορα (παλαιότερα αγωνιζόταν ως ακραίος και διαγώνιος) πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση επί του Πήγασου σαν μικρό παιδί.

«Με την λήξη του αγώνα, η χαρά της νίκης-πρόκρισης μαζί με την ένταση που υπήρχε μου έβγαλε αυτόν τον έντονο πανηγυρισμό. Ήταν κάτι ανθρώπινο. Ένας φίλος από την κερκίδα μου ζήτησε την φανέλα μου και εγώ του την έδωσα. Για τέτοια παιχνίδια ζούμε όμως. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Αυτό που είπα και στους υπόλοιπους στα αποδυτήρια. Σε τέτοιους αγώνες ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άνδρες. Εκεί φαίνεται η πραγματική ομάδα, από την ψυχή που βγάζει εκεί που πρέπει».

Πλέον, το μυαλό του Κώστα Ναλμπάντη και του Νέστορα είναι στον αγώνα με την Κομοτηνή στις 30 Μαρτίου. «Η προσοχή μας είναι τώρα στα μπαράζ. Ο Γιώργος Γιάτσης μας βοηθάει στις προπονήσεις και γίνονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα κάνουμε καλή και σκληρή προετοιμασία. Θα κάνουμε ένα φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να παραμείνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό και έχουμε τα βίντεο που πρέπει για να δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας, την Κομοτηνή. Ο στόχος το καλοκαίρι ήταν να βρεθούμε στους "16" του Κυπέλλου και στα πρώτα πλέι οφ ανόδου. Από την στιγμή όμως που τα καταφέραμε και εδώ που φτάσαμε, θέλουμε να πάμε την ομάδα στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη... Θέλουμε να έχουμε πλήρη εικόνα των αντιπάλων μας. Η ψυχολογία μας είναι καλή. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να έχουμε συγκέντρωση στον στόχο μας και θεωρώ πως αν έχουμε την υγεία μας θα τα πάμε καλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ