1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2018 20:00

Δείχνει τη δύναμή του στην Κράσνονταρ

Ετοιμος για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ γυναικών είναι ο Ολυμπιακός που αύριο (14/3 19:30, ΟteSport 6 HD) υποδέχεται την Ντιναμό Κράσνονταρ στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στους «4» της διοργάνωσης. 

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η δεύτερη αναμέτρηση που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (21/3) στις 18:30, στη Ρωσία.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Η Κράσνονταρ δεν είχε μια καλή σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα και τερμάτισε στην τελευταία θέση της κανονικής περιόδου. Στην ομάδα συμμετέχουν μόνο ρωσίδες και πολλές νεαρής ηλικίας. Στην προηγούμενη φάση νίκησε την Οστράβα με 3-1 εκτός έδρας, αλλά χρειάστηκε ανατροπή από το 0-2 την Ρωσία για να πάρει την πρόκριση.

Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior. Εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:30, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ